Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Η πρώτη επίσημη προπόνηση και αγιασμός για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα!!! (Videos)




Πρώτη επίσημη προπόνηση και αγιασμός σήμερα για την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα στο γήπεδο του Π.Ε.Α.Κ.Ι..


Με καθυστέρηση ξεκίνησε ο  αγιασμός, παρουσία του προέδρου της Π.Α.Ε. Γιώργου Χριστοβασίλη και της συζύγου του Χαρίκλειας. Επίσης παρών ήταν ο προπονητής Γιάννη Πετράκης, ο βοηθός του Γιάννης Ταουσιάνης και όλο το υπόλοιπο τεχνικό και προπονητικό team. Παρών και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Πλαβούκος.



Συνολικά 30 ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση του Π.Α.Σ., μαζί και οι 8 μεταγραφές, συν του Κόντε που επέστρεψε στην πόλη μας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές ήταν :

Μιχάλης Μπουκουβάλας, Άντι Λίλα, Γιώργος Γώγος, Αλέξης Μιχαήλ, Ευριπίδης Γιάκος, Θέμης Τζημόπουλος, Πέδρο Κόντε, Μίτε Τσικάρσκι, Κώστας Περιστερίδης, Γιώργος Παμλίδης, Άλεξ Κακούμπα, Θοδωρής Βενετικίδης, Ορέστ Κούζικ, Φάμπρι Κάστρο, Στέφανος Σιόντης, Γιώργος Λουκίνας, Ιγκόρ Βιδάλ, Μάρκος Βελλίδης, Απόστολος Σκόνδρας,Ένες Ντόλοβατς, Φρανκ Μπετρά, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Άγγελος Λιάσος, Αλέξανδρος Νικολιάς, Κωστής Παπαδόπουλος, Ζαν Μπατίστ Λέο, Γιώργος Ξύδας συν οι Πήλιος, Βασιλάκης και Παπαιώαννου από την Κ-20.


Λιγοστός ο κόσμος στις κερκίδες του Π.Ε.Α.Κ.Ι., αλλά εκδηλωτικοί οι οργανωμένοι του Π.Α.Σ., που έλεγαν συνθήματα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου κ. Γιώργου Χριστοβασίλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου