Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Βασίλης Σκανδάλης : "Η ομάδα μας θα έχει το μέσο όρο ηλικίας κατά 90% κάτω από 20 χρονών"!!! (Video)




Δηλώσεις έκανε ο αρχηγός του Κάστρου και μακροβιότερος παίκτης της ομάδας, καθώς βρίσκεται σ’ αυτή από το 1986, ο τερματοφύλακας Βασίλης Σκανδάλης!



Οι δηλώσεις :

"Η προετοιμασία της ομάδας έχει αρχίσει εδώ και μια εβδομάδα. Υπάρχουν πολλά παιδιά μικρά ηλιακά, τα οποία ήρθαν φέτος. Η ομάδα μας θα έχει το μέσο όρο ηλικίας κατά 90% κάτω από 20 χρονών. Είναι καλό για παιδιά να δουλεύουν με έναν καλό προπονητή, όπως είναι ο Γιάννης Κοκουθάκης. Περιμένουμε και κάποια παιδιά που είναι σε άδειες λόγω καλοκαιριού και η ομάδα θα έχει περίπου 20-23 παίκτες.

Έχει μείνει το 90% του κορμού της ομάδας, αν φύγουν μόνο 1-2 παίκτες. Έχουν έρθει πολλά μικρά παιδιά, από ακαδημίες και άλλες μεταγραφές. Με αυτά ασχολείται η διοίκηση και μέχρι 15 Αυγούστου πιστεύω θα συμπληρωθεί το ρόστερ.

Η ομάδα του Κάστρου έχει παίξει και παλιότερα στον Β΄ Όμιλο, αν πάει εκεί. Στον περσινό όμιλος ήταν πιο τεχνικές οι ομάδες και στον Β΄ παίζουν πιο δυνατά οι ομάδες. Πιστεύω κι εμείς με την κατάλληλη προετοιμασία που θα κάνουμε, να ανταπεξέλθουμε.

Ξεκινάμε με στόχο η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, ειδικά με ρόστερ μικρό ηλιακά. Η συνέχεια θα δείξει να μπορούμε να πάμε και παραπάνω."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου