Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Κώστας Γεωργάκης : "Με έναν κορμό έτοιμο έχουμε περισσότερες πιθανότητες για μια καλή πορεία"!!! (Video)




Ο προπονητής της Α.Ε. Πραμάντων έκανε δηλώσεις με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας σήμερα, μιλώντας για τους στόχους της, το ρόστερ της ομάδας και το καλό που κάνει στο πρωτάθλημα να είναι περιφερειακό!


Οι δηλώσεις :

"Καταρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν και υγεία σε όλους, κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Εμείς φέτος, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, αποφασίσαμε η προετοιμασία να γίνει στα Γιάννενα. Ο λόγος είναι ότι τα περισσότερα παιδιά μένουν και εργάζονται στα Γιάννενα, όποτε είναι δύσκολο να ανεβαίνουν στην Πράμαντα για να γίνει η προετοιμασία.

Βρήκαμε ένα γήπεδο με χόρτο σε πάρα πολύ κατάσταση, ευχαριστούμε και την ομάδα του Κάστρου που μας το παραχώρησε. Έτσι θα μαζευτούμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας εδώ.

Έχουν οριστεί και κάποια φιλικά, ένα θα είναι στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και όλα τα άλλα προς το τέλος της προετοιμασίας από της 20 έως της 26 Αυγούστου.

Το ρόστερ κατά 90% έμεινε το ίδιο με το περσινό, οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν είναι ελάχιστες. Αυτές προσπαθούμε να συμπληρώσουμε κι αν θα γίνουν 1-2 μεταγραφές το πολύ. Αν υπάρξει όμως αποχώρηση, τότε θα χρειαστεί να αναπληρώσουμε το κενό.

Πέρυσι η ομάδα βγήκε 9η μέσα στις 16, τώρα αυτό φέτος μοιάζει σαν άθλος για να ξανασυμβεί. Όμως θεωρώ πως με έναν κορμό έτοιμο, γιατί πέρυσι τον φτιάξαμε μέσα στη χρονιά, έχουμε περισσότερες πιθανότητες για μια καλή πορεία και να μην έχουμε τόσο άγχος.

Το πρωτάθλημα τώρα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από το να παίζεται ένα πρωτάθλημα γύρω από την Ε.Π.Σ.ΗΠ., θεωρώ ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Οι ομάδες που ανέβηκαν εκπροσωπούν μεγάλα χωριά, μεγάλους Δήμους, με κόσμο από πίσω, με ανθρώπους που διψούν να φτιάξουν καλές ομάδες και να παρακολουθήσουν ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που συμβαίνει και σε εμάς."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου