Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Με κεκτημένη ταχύτητα και ήρωα τον Νεόφυτο Μιχαήλ, 1-2 ο Π.Α.Σ. μεσ’ το Περιστέρι!!!




Με κεκτημένη ταχύτητα ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, πέρασε νικηφόρα και από το Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών και τελικό σκορ 1-2!

Οι κυανόλευκοι των Ιωαννίνων ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου στον ίδιο όμιλο έχουν τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τη Θύελλα Καμαρίου (Σαντορίνη).

Μετά τις δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ήρθε και η τρίτη για το Κύπελλο με ήρωα τν τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ, που έσωσε πολλές φορές την εστία του από παραβίαση. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει και η τύχη, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια, αλλά και ο Π.Α.Σ. ένα χαμένο πέναλτι.

Ο Π.Α.Σ. μπήκε αρκετά ορεξάτος και μόλις στο 4 ΄ ο Κριζμάν έχασε σπουδαία ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ. Στο 18΄ ο Κρόατης δεν αστόχησε, όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Γιάκου, νίκησε τον Θεοδωράκη για το 0-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Ηπειρώτες κερδίζουν πέναλτι σε χέρι του Ουάγκρι. Το εκτελεί ο Κριζμάν, αλλά ο Θεοδωράκης αποκρούει.  Στη συνέχεια ο Ατρόμητος πίεσε αρκετά και στο 21΄ δυνατό σουτ του Γιαννούλη χτυπάει στο κάθετο δοκάρι. Στο 34΄ πολύ καλή επέμβαση του Νεόφυτου Μιχαήλ σε τετ-α-τετ με τον Μούγιακιτς. Στο 37΄ και δεύτερο δοκάρι, μετά από ατομική ενέργεια του Μπρούνο και κόντρες από προσπάθεια του Κωτσόπουλου. Στο 40΄ όμως ο Π.Α.Σ. βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Ξύδας σκόραρε με ωραίο σουτ τη γωνία, μετά από ψηλή μπαλιά του Αποστολόπουλου.

Στην επανάληψη ο τερματοφύλακας του «Άγιαξ» Μιχαήλ αναδείχθηκε στον ήρωα του αγώνα, αφού έκανε πολλές ακόμη επεμβάσεις και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του, που αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 50΄, λόγω αποβολής του Σιόντη. Με σουτ των Ούμπιδες, Γιαννούλη και κεφαλιά του Χατζησαίας ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να νικήσει τον φοβερό σήμερα πορτιέρο του Π.Α.Σ.. Το μοναδικό που κατάφερε η ομάδα του Περιστερίου είναι να μειώσει στο 76΄, όταν ο Κουλούρης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς (65' Μάντσον), Ούμπιδες, Μούγιακιτς, Ουγκράι (85' Χατζηϊσαίας), Μπρούνο, Κωτσόπουλος (46' Κουλούρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (62' Μπουκουβάλας), Κριζμαν, Ευαγγέλου, Γιάκος (75' Αθανασιάδης), Σιόντης, Κακούμπα, Κούζικ, Ξυδάς (55' Σκόνδρας), Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου