Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ξύπνησε στην επανάληψη το Συρράκο, 0-5 το Περιστέρι!!!




Στο γήπεδο του Epirus Sport ο Αετός Μ. Περιστερίου φιλοξένησε τον Σταυραετό Συρράκου και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-5!

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο πρώτο οι γηπεδούχοι είχαν καλή αμυντική λειτουργία και το Συρράκο δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν όμως, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν πολύ νωρίς και διεύρυναν τη διαφορά στη συνέχεια. Το Περιστέρι έχασε την ευκαιρία να μειώσει, όταν έχασε πέναλτι.



Στο πρώτο ημίχρονο μια ευκαιρία του Βαγγέλη Ι. στο 7΄ και μια του Κομπούλη στο 33΄ήταν οι μοναδικές.

Στο 48΄ ο Μητρογιάννης σεντράρει, σπάσιμο της μπάλας από τον Λιόντο κι ο Κομπούλης από κοντά κάνει το 0-1. Στο 55΄ ο Ντόντης παίρνει τη μπάλα από ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του κι με ατομική ενέργεια και πλασέ γράφει το 0-2. Ο Μπούτικος μπαίνει από αριστερά και με ατομική ενέργεια και σουτ κάνει το 0-3. Στο 67΄ ο Ζιώγος εκτελεί πέναλτι για το Περιστέρι, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 68΄ και στο 69΄ δυο καλά σουτ από Τσάλλο και Μητρογάννη αντίστοιχα πέρασαν λίγο άουτ. Στο 72΄σέντρα Γεωργίου από δεξιά και αυτογκόλ από τον Λαζάνη, στην προσπάθεια να διώξει για το 0-4. Στο 76΄ σουτ του Ντόντη εκτός περιοχής, αποκρούει ο Παππάς Σ., δοκάρι και κόρνερ η μπάλα. Στο 77΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Λιόντου, στην απέναντι γωνία της εστίας του Παππά Σ. η μπάλα για το τελικό 0-5.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Παππάς Σ., Κόκορης, Τζούμας, Ευρενιάδης, Λαζάνης, Χήρας, Παππάς Θ., Παίδας (Γιαννούλας 70΄), Ζιώγος (Καλούδης 70΄), Κουλουκουριώτης, Γκράνας (Παρίσης 56΄)

ΣΥΡΡΑΚΟ : Γάτσιος, Γεωργίου, Μπούτικος, Γκογκας (Ζήκος 46΄), Βαγγέλης Ι., Μητρογιάννης, Λιόντος, Τσάλλος, Αποστόλου (Αντωνίου 46΄), Ντόντης, Κομπούλης (Ντέλλας 78΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου