Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ρεσιτάλ Μπούνα και 6-1 το Ρωμανό, το Βοτονόσι!!!




Στο γήπεδο Μουσιωτίτσας ο Αχέρων Ρωμανού υποδέχτηκε τον Πύρρο Βοτονοσίου και πήρε τη νίκη με σκορ 6-1!

Τέσσερα γκολ πέτυχε ο νεαρός Μπούνας για τους γηπεδούχους, που άνοιξε λογαριασμό στο 20΄ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντέλλου. Δυο λεπτά μετά σέντρα του Μπακάλη, προβολή του Μπούνα για το 2-0. Στο 27΄ μειώνουν οι φιλοξενούμενοι με σουτ Μπλιθικιώτη. Στο 40΄ σέντρα του Ιώαννου, γυριστό σουτ του Μπούνα και 3-1.

Στο 50΄ ασίστ του Ιωάννο τον Ντέλλο, αυτός πλασάρει εύστοχα για το 4-1. Στο 72΄ σουτ του Μπούνα έξω από την περιοχή και 5-1. Τελικό 6-1 στο 73΄ με αυτογκόλ του τερματοφύλακα του Βοτονοσίου Λίγγα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι από φάουλ του Μπούνα και καλές ευκαιρίες με τους Ιωάννου και Ντέλλο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Αλτσιάδη και Νάκο. Με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 88΄ αποχώρησε ο Ντέτσικας.


ΡΩΜΑΝΟ : Κωστούλας, Μπακάλης (Κονταξής 63΄), Τσούρας, Ντάφλος (Τζίμας 51΄), Ντέλλος, Ευθυμίου, Μπούνας (Αποστολάκης Κ. 84΄), Κίτσος, Αποστολάκης Π., Ιωάνου (Λιόντος 70΄), Σιώζος

ΒΟΤΟΝΟΣΙ : Λίγγας, Λαμπρίτσιος, Μπλιθικιώτης, Σιαράβας, Νάκος, Ρέσσος, Σκόρδος, Πιέτρης (Γκουντέβενος 46΄), Πατσιάς, Αλτσιάδης, Ντέτσικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου