Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

«Πεντάστερος» Αγροτικός, συνέτριψε τους Χουλιαράδες!!!




Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε την ομάδα των Χουλιαράδων και πήρε μια ευρεία νίκη με σκορ 5-0!

Οι γηπεδούχοι με μια πολύ καλή εμφάνιση δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα των Χουλιαράδων, αφού στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 3-0. Στη δεύτερη θέση ο Αγροτικός Αστέρας, με συγκάτοικους την Κατσικά και την Κράψη κι ένα βαθμό πιο ψηλά την Ελεούσα.

Στο 24΄ σουτ του Παππά εντός περιοχής, αποκρούει ο Βελτσίστας, στην επαναφορά ο Παπαρούνας δεν αστοχεί για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, σέντρα του Παππά, κεφαλιά του Γκόνη και 2-0. Στο 40΄ πλάγιο από τον Ηλία, κεφαλιά πάσα του Ηλιόπουλου και ο Ορφανός από κοντά κάνει το 3-0.

Στο 60΄ ακυρώθηκε γκολ του Γκόνη ως οφσάιντ. Στο 79΄ ο Πανίδης κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, που εκτέλεσε εύστοχα ο Φαρμάκης για το 4-0. Στο 84΄ ο Ορφανός έβγαλε ασίστ στον Παππά κι αυτό με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.


Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοριάδης, Ηλίας (66΄ Ταϊρης), Τσόκρης, Πανίδης, Τάσσος, Φαρμάκης (81΄ Κυρίτσης), Ηλιόπουλος, Παππάς. Γκόνης (78΄ Μπενέκος), Ορφανός, Παπαρούνας (66΄ Καράβας)

Χουλιαράδες: Βελτσίστας, Τσακμάκης, Κρανάς (31΄ Γκρέμος), Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Γεράσης (78΄ Τσακανέλης), Λάμπρου, Οικονόμου (59΄ Τόλης), Γρίβας, Λώλης (74΄ Μπάρκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου