Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

"Mister foul" Παράσχης και νίκη για την Κράψη – Πολλά παράπονα από πλευράς Πραμάντων!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η ομάδα της Κράψης υποδέχτηκε αυτή των Πραμάντων και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, παρέα με Κατσικά και Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά στους 17 βαθμούς. Αν και δυσκολεύτηκαν απέναντι σε μια μαχητική Πραμάντα, που έμεινε από το 35΄ με 10 παίκτες και ξεκίνησε καλύτερα στο ματς. Τελικά η λύση ήρθε από τον “mister foul” Βασίλη Παράσχη, που με μια ακόμη εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα τον Μίσσα.



Όπως είπαμε η Πράμαντα ξεκίνησε καλύτερα, μπήκε πιο επιθετικά και είχε δοκάρι στα πέντε πρώτα λεπτά του ματς, ενώ συνέχιζε να πιέζει. Από την αποβολή του Λιόντου και μετά η Κράψη αναθάρρησε και έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Αλεξίου στο 40΄. Έτσι πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια, χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο κρατούσαν καλά αμυντικά και απείλησαν με ένα φάουλ του Ζάννη. Από το 75΄ και μετά η πίεση της Κράψης αυξήθηκε αρκετά, με πολλά σουτ και χαμένες ευκαιρίες. Επίσης οι γηπεδούχοι απειλούσαν και από στημένα, όπου τελικά έτσι προήλθε το γκολ στο 85΄.

Αρκετά παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς Πραμάντων (όπου υπάρχουν και δηλώσεις σε βίντεο), τόσο για την αποβολή του Λιόντου, που θεωρείται αυστηρή. Επίσης παράπονα πως ήταν υπερβολικά τα κερδισμένα φάουλ των γηπεδούχων έξω από την περιοχή τους.






Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 5΄ κόρνερ του Μπάφα, στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Μασούρα, στο κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 12΄ σέντρα του Αλεξίου από αριστερά, κεφαλιά – πάσα του Παράσχη, ο Σταμούλης μέσα από την περιοχή καθώς πέφτει πιάνει ένα αδύναμο πλασέ, μπλοκάρει ο Μίσσας.

Στο 35΄ δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Λιόντο, με 10 συνεχίζουν τα Πράμαντα.

Στο 40΄ σέντρα του Αλεξίου από αριστερά, κεφαλιά – ψαράκι του Αλεξίου μέσα από τη μικρή περιοχή, φοβερή απόκρουση με το ένα χέρι από τον Μίσσα.

Στο 44΄ διαγώνιο σουτ του Μπούτζα από δεξιά, λίγο άουτ η μπάλα.

Ημίχρονο

Στο 52΄ φάση διαρκείας στην περιοχή των Πραμάντων, η μπάλα φτάνει στον Σήτο, μόνος του από αριστερά στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 64΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάννη, πέφτει στη γωνία και σώζει ο Σταυρόπουλος.

Στο 66΄ σουτ του Παράσχη στο ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Μίσσας.

Στο 74΄ σουτ του Παράσχη μέσα από την περιοχή, σχεδόν ανενόχλητος, άουτ η μπάλα.

Στο 78΄ μακρινό σουτ του Καρατζιά, πετάει τη μπάλα με υπερένταση σε κόρνερ ο Μίσσας.

Στο 81΄ σέντρα του Σταμούλη από δεξιά, προβολή Αλεξίου στο δεύτερο δοκάρι, άουτ η μπάλα.

Στο 83΄ ατομική ενέργεια από το ύψος της περιοχής για τον Παράσχη, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 85΄ πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Παράσχη, η μπάλα περνάει από το τοίχος και καρφώνεται στο δεξί «γάμα» της εστίας των Πραμάντων, άγαλμα ο Μίσσας.





Κράψη: Σταυρόπουλος, Κουκλίδης, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Σταμούλης (90΄ Ρίζος), Κατσάνος (68΄ Β'υζας), Αλεξίου (90΄ Μάντζιος), Ζαμπέτας, Σήτος, Παράσχης, Τσάμος (58΄ Κατσούδας)

Πράμαντα: Μίσσας, Μέγας, Μαραγκός, Ζάννης, Χήρας, Μωραϊτης, Μπάφας (46΄ Τζώρτζάτος), Μασούρας, Μπούτζας (90΄ Ορφανός), Λιόντός, Τσάντας (68΄ Χαρατσης)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου