Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

"Χ"ωρις νικητή το ντέρμπι στην Κοσμηρά – Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Κόντσικας στο φινάλε!!! (Videos)




Στο γήπεδο Κοσμηράς η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την αντίστοιχη της Κόντσικας στο ντέρμπι του Β Ομίλου στη Β΄ Ερασιτεχνική, με το τελικό σκορ να είναι το ισόπαλο 1-1!

Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες, αρκετό κόσμο να παρακολουθεί, που δεν υποστήριζε κάποια από τις δυο ομάδες. Οι Κοσμηριώτες είχαν στήσει γιορτινό σκηνικό με κόρνες χειρός, διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία πέριξ του γηπέδου, ενώ άναψαν και καπνογόνα κατά την είσοδο των ομάδων στην αρχή και στο ημίχρονο, καθώς και στο γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων.




Αυτή η ισοπαλία κρατάει τη διαφορά των 6 βαθμών μεταξύ των δυο πρωτοπόρων, αλλά καραδοκούν οι ομάδες που βρίσκονται παρακάτω να τις φτάσουν. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται εντόνως για τη φάση πέναλτι, που δόθηκε στη Κοσμηρά στο 92΄, αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Το ματς, όπως προείπαμε, ξεκίνησε με πολύ πάθος και ένταση από τις υο ομάδες. Μέχρι το 20ο λεπτό, που γίνεται η πρώτη φάση από στημένη μπάλα για την Κοσμηρά, δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, καθώς παίζεται παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Στη συνέχει η Κόντσικα είναι αυτή που ανεβάζει στροφές και καταφέρνει, μετά από καλές στιγμές που είχε, να ανοίξει το σκορ στο 36΄. Οι «πράσινοι» απάντησαν με ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Κλιτσινάρη πριν την ανάπαυλα, έτσι η Κόντσικα πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια.





Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βγήκαν με σαφώς πιο επιθετικές διαθέσεις, ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, και αιχμή του δόρατος τον Νιτσιάκο. Η Κόντσικα όμως ήταν πολύ καλή στις αντεπιθέσεις και λίγο έλειψε με τους Πασσάδη και Αλιάι να τελειώσει το ματς. Έτσι στο 92΄ έρχεται η επίμαχη φάση, όπου η Κοσμηρά κερδίζει πέναλτι και έρχεται η ισοφάριση μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από παίκτες και φιλάθλους.








Το φιλμ του αγώνα :


Στο 20΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζούμα από πλάγια αριστερά, αποκρούει ο αρχικά ο Τόμπρας και εν συνεχεία διώχνει η άμυνα της Κόντσικας.



Στο 31΄ κάθετη του Βελογιάννη στον Αλιάι, αυτός κάνει ντρίπλες, καθυστερεί κι όταν τελικά βγάζει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Παντελέων δεν προλαβαίνει τη μπάλα, πριν του αμυντικούς της Κοσμηράς.



Στο 36΄ ο Αλιάι κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Τζούμας δεν διώχνει καλά, ο Αναγνώστου καθώς πέφτει κάνει την προβολή, αργά και βασανιστικά στα δίχτυα του Μπούγια η μπάλα για το 0-1.



Στο 40΄ διώξιμο από την άμυνα της Κόντσικας, μόνος του βγαίνει στην αντεπίθεση ο Αναγνώστου, τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο γκολκίπερ Μπούγιας.



Στο 42΄ ο Νάκιας σεντράρει από αριστερά, κεφαλιά – ψαράκι του Κλιτσινάρη στο δεύτερο δοκάρι, πάνω από την εστία η μπάλα.




Ημίχρονο

Στο 53΄ σουτ του Κλιτσινάρη εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.



Στο 54΄ ατομική ενέργεια του Αλιάι από δεξιά, πάσα στον Πασσάδη, σουτ καθώς πέφτει από το ύψος της περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.



Στο 56΄ πολύ ωραίο απευθείας φάουλ του Γκόγκα, λίγο άουτ η μπάλα.



Στο 59΄ διαγώνιο σουτ του Νιτσιάκου από αριστερά, αποκρούει ο Τόμπρας.



Στο 63΄ σουτ του Νιστιάκου εκτός περιοχής, λίγο άουτ.



Στο 68΄ αντεπίθεση για την Κόντσικα, πολύ γρήγορος ο Αλιάι, βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Μπούγια, σουτάρει, πέφτει στη γωνία και βγάζει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κοσμηράς.



Στο 80΄ σουτ του Βούρτση από καλή θέση, στην αγκαλιά του Μπούγια.



Στο 86΄ αντεπίθεση για την Κοσμηρά, ο Νιτσιάκος έχει τη μπάλα, σουτάρει καθώς πέφτει, βρίσκει σε αμυντικούς της Κόντσικας η μπάλα και δεν καταλήγει προς την εστία.



Στο 88΄ δυνατό διαγώνιο σουτ του Αλιάι από δεξιά, διώχνει σε κόρνερ ο Μπούγιας.



Στο 92΄ η επίμαχη φάση όπου δίνεται πέναλτι υπέρ της Κοσμηράς για ανατροπή του Τσούρη από τον Μεχμετάι. Στο βίντεο και σε αργή κίνηση φαίνεται ο παίκτης της Κοσμηράς να «τσιμπάει» πρώτος τη μπάλα.



Στο «πάγωμα» της εικόνας ο παίκτης της Κόντσικας φαίνεται σαν να έχει βάλει τα πόδια μπροστά από τον αντίπαλο και να τον ρίχνει πιο πολύ με το σώμα, παρά ότι τον βρίσκει χαμηλά.





Δύσκολη φάση ακόμα και σε αργή κίνηση με βίντεο, χωρίς και πάλι να υπάρχει σαφής εικόνα. Πιθανόν υπάρχει η τιμωρία για «απρόσεκτο παιχνίδι».

Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Σούλτης μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το τελικό 1-1.





Με το σφύριγμα της λήξης οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων προς τον διαιτητή κ. Κατσικογιάννη ήταν έντονες. Ο Μεχμετάι αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.




ΚΟΣΜΗΡΑ : Μπούγιας, Σούλτης, Τσούρης, Γεωργίου, Τζούμας, Νούσης, Γκόγκας, Ζώτος, Νιτσιάκος, Κλιτσινάρης (Περώνης 81΄), Νάκιας (Βραζιτούλης 70΄)

ΚΟΝΤΣΙΚΑ : Τόμπρας, Ζέκιος, Μεχμετάι, Πασσαδής, Αγγέλης, Παπαγιαννόπουλος, Αλιάι (Γκάνας 90΄), Τσάνιος, Αναγνώστου (Βούρτσης 52΄), Βελογιάννης (Παπάζης 76΄), Παντελέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου