Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ήττα στην Ηγουμενίτσα για τον Θρίαμβο – Ολική ανατροπή ο Θεσπρωτός!!!




Μια ακόμη ήττα για τον Θρίαμβο Σερβιανών, μέσα στην Ηγουμενίτσας, από τον Θεσπρωτό με σκορ 3-2!

Ολική ανατροπή από τους κιτρινόμαυρους αφού τα Σερβιανά αν και προηγήθηκαν στο 56ο λεπτό δεν κατάφεραν να κρατήσουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Δέχτηκαν δυο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών κι ένα τρίτο λίγο αργότερα. Κατάφεραν μόνο να μειώσουν με πέναλτι στο 80΄.

Μόλις στο 2ο λεπτό σουτ του Γκόλια, αποκρούει ο Αρχοντάκης. Στο 18΄ ωραία ασίστ του Τσιαφίτσα στον Μπλέτσα, σουτ του δεύτερου, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 29΄ και στο 30΄καλές ευκαιρίες για τον Θρίαμβο, με πρωταγωνιστή τον Ηλία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι με ωραίο σουτ του Μπλέτσα, στην κλειστή γωνία του Κωνασταντάκου, ανοίγουν το σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο Μπίκας με σουτ-βολίδα από μακριά στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Αρχοντάκη για το 1-1. Ολική ανατροπή στο 65΄, όταν ο Αρχοντάκης αποκρούει σε τετ-α-τετ με τον Κωνσταντίνου, αλλά στην επαναφορά ο Γκόλιας με άδειο τέρμα σκοράρει για το 2-1. Στο 72΄ πάσα του Γώγου στον Φούντουλα κι αυτός πλασάρει εύστοχα για το 3-1. Στο 80΄ ο Διαμαντόπουλος ανατρέπεται από τον Σταυρίδη εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Τσιαφίτσας και μειώνει σε 3-2. Στο 93΄ καλή στιγμή για τον Θρίαμβο να ισοφαρίσει, όταν ο Κωνσταντάκος έβγαλε τη μπάλα κόρνερ σε σουτ του Βραχνού.


ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ : Κωνστάντακος, Σουλιώτης (Κωνσταντίνου Β. 75΄), Πανταζής, Μπέρτσος, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου, Φούντζουλας, Μπίκας, Γκόλιας (Τσάνης 84΄), Ευθυμίου, Γώγος

ΣΕΡΒΙΑΝΑ : Αρχοντάκης, Πάσχος (Αλεξίου 83΄), Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (Κωσταμένας 70΄), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας, Μούτσιος, Μπλέτσας,Ηλίας, Τσουμάνης (Ριστάνης 70΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου