Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αντεπίθεση παραμονής το Νησί, 1-2 μέσα στην Καστρίτσα!!!




Στο γήπεδο Καστρίτσας ο τοπικός Αγροτικός φιλοξένησε τον Αετό Νήσου και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει φόρα, πετυχαίνοντας συνεχόμενες νίκες και έχουν φτάσει πλέον τους 16 βαθμούς, ξεπερνώντας και τη Ζωοδόχο. Η Καστρίτσα έμεινε στους 27 και την 9η θέση.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Αετό στο 2ο λεπτό με τον Γκόντζο. Στο 16΄ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Στογιάννης σέντραρε και ο Καλλούλι με πλασέ σκόραρε. Στο 27΄ ευκαιρία με τον Κύρκο για την Καστρίτσα. Στο 43΄ μακρινό σουτ του Πρέντζα, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 48΄ ο Μπισέλας και το 64΄ ο Κρανάς χάνουν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Στο 76΄ πλασέ του Πολύζου από κοντά, ασθενής απόκρουση του Γκοτζιά, για το 0-2. Στο 86΄ ο Χήκας έκανε χέρι εντός περιοχής. Ο Πότσης εκτέλεση το πέναλτι για το τελικό 1-2.


Καστρίτσα: Γκοτζιας, Δοβανάς (77΄ Τσιάκος), Ρίζος, Καραγιάννης, Κρανάς, Κύρκος, Πότσης, Γιάκος (71΄  Μπούκας), Μπισέλας, Κατζιώτης, Μπιστιόλης

Νησί: Τσαμητρόπουλος, Κουβάτης (68΄ Χήκας), Γρίβας, Κοσίνας, Στογιαννης, Κάτσενός (58΄ Πολύζος), Καλλουλι (89΄ Λούντζης), Κονδύλης, Γκόνζτος, Μπίλης, Πρέντζας (81΄ Χριστογιώργος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου