Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Ανατολής!!! (Video)




Με την παρουσία πλήθος κόσμου έγινε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Α.Ο. Ανατολής.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ανατολής όλα τα τμήματα του Σωματείου, Ανδρών, Γυναικών και Υποδομών έκοψαν την πίτα για τη νέα χρονιά. Παρακολούθησαν δε παρουσιάσεις για θέματα αθλητικής διατροφής από τη Διατροφολόγο κα Ρένα Σύμπα και για την κινδύνους εξάρτησης από τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Βρακάς, ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Βασίλειος Γοργόλης, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών κ. Δημήτρης Κατηρτσίδης, η Επίτροπος για θέματα Ισότητας του Δήμου Ιωαννιτών κα Αρετή Τασούλα και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ κ. Σίσκος Χρήστος. Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου.

Ο Πρόεδρος κ. Βρακάς στο χαιρετισμό του συνεχάρη τη Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής για ό,τι έχει καταφέρει να επιτύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ευχήθηκε μάλιστα σε μεγαλύτερη συνεργασία στο μέλλον για την ευρύτερη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Έδωσε δε συγχαρητήρια στην Ομάδα Ανδρών για την πρωταγωνιστική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Ηπ. Στάθηκε τέλος στη δημιουργία από τον Α.Ο. Ανατολής Ομάδας Γυναικών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στα νεαρά κορίτσια που επέλεξαν το ποδόσφαιρο για να αθληθούν και τα εμψύχωσε να συνεχίσουν με δύναμη, υπομονή και επιμονή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γοργόλης χαιρέτισε το πλήθος των γονέων, μικρών και μεγάλων αθλητών στην εκδήλωση. Έδωσε μεγάλη έμφαση στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα που πρέπει να έχουν οι αθλητικές δραστηριότητες δεδομένου πως η άθληση πρέπει να διαμορφώνει πρωτίστως χαρακτήρες και τους αυριανούς πολίτες. Εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίησή του για τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις στην εκδήλωση.


 Ο Αντιδήμαρχος κ. Κατηρτσίδης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Δήμαρχου Ιωαννιτών κ. Θωμά Μπέγκα. Έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του Σωματείου εξαίροντας τον ρόλο και τις προσπάθειες όλων των παλιών Διοικήσεων που έβαλαν το λιθαράκι τους για να είναι ο Α.Ο. Ανατολής το Σωματείο που είναι σήμερα. Συνεχάρη τέλος τα τμήματα Ανδρών, Γυναικών και τις Υποδομές για τις επιτυχίες τους και ευχήθηκε για την επίτευξη όλων των στόχων που έχουν τεθεί.


 Η Επίτροπος κ. Τασούλα έδωσε τις ευχές της σε όλα τα τμήματα, στάθηκε ιδιαίτερα όμως στη νεοσύστατη Γυναικεία Ομάδα και παρότρυνε τις νεαρές αθλήτριες να προσπαθήσουν για το καλύτερο γιατί εκπροσωπούν όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και όλες τις γυναίκες.

Ο κ. Σίσκος εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για τη συνεργασία του Δικτύου της ΑΕΚ με τον Α.Ο. Ανατολής, κατατάσσοντας την στις κορυφαίες συνεργασίες του στην Ελλάδα. Υπενθύμισε τη μετακίνηση αθλητών των υποδομών του Α.Ο. Ανατολής στα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ και ευχήθηκε για περισσότερες τέτοιες μετακινήσεις. Παρότρυνε δε τη Διοίκηση, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς να συνεχίσουν να αθλούνται και να προσπαθούν και το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ θα είναι εκεί να τους στηρίξει.



Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ομιλίες:

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιάννης Παΐλας ανέδειξε τους κινδύνους εξάρτησης που ενέχει η υπερβολική χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Η Διατροφολόγος κα Ρένα Σύμπα μίλησε για θέματα αθλητικής διατροφής. Η ομιλία της δε είχε πολύ ενδιαφέρον και πολλοί γονείς είχαν πολλές ερωτήσεις που λόγω της προχωρημένης ώρας δεν κατέστη δυνατόν να απαντηθούν. Δόθηκε λοιπόν υπόσχεση από την κα Σύμπα, εκ νέου παρουσίασης του θέματος σε άλλη εκδήλωση αφιερωμένη μόνο σε αυτό το θέμα.

Η εκδήλωση τελείωσε με τη διανομή των κομματιών της πίτας και την απονομή των δώρων στους τυχερούς της βραδιάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου