Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Με επεισοδιακό τρόπο στην Β΄ Ερασιτεχνική η Πεντέλη – Διακοπή στο ματς με Δαβάκη!!!




Στο ξερό γήπεδο Σταυρακίου η ομάδα της Πεντέλης υποδέχτηκε τον Δαβάκη Ασφάκας σε ένα ματς που διεκόπη μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 2-1.

Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Μαμακής κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή Χριστοφορίδη του αγώνα και χειροδίκησε μετά από τη κόκκινη κάρτα που αντίκρισε για διαμαρτυρία. Εκεί το ματς διεκόπη οριστικά, με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων και όπως φαίνεται η Πεντέλη παίρνει τους 3 βαθμούς, ενώ για το Δαβάκη λογικά θα υπάρξει κι τιμωρία. 

Η Πεντέλη ανεβαίνει με αυτό τον επεισοδιακό τρόπο στην Β΄ Ερασιτεχνική, αφού η απόσταση από την 4η Ζίτσα είναι ήδη στους 10 βαθμούς και δεν καλύπτεται στις επόμενες 3 αγωνιστικές, πόσο μάλλον αν προστεθούν και οι 3 βαθμοί από το σημερινό ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για του φιλοξενούμενους, αφού σε μια αντεπίθεση ο Γκίκας αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Γκούβα πλάσαρε για το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν διπλή ευκαιρία με τους Κωστούλα και Λάκκά από κοντά, αλλά οι αμυντικοί του Δαβάκη έσωσα πάνω στη γραμμή, ενώ ένα φαλτσαριστό σουτ του Λαμπρίδη από πλάγια αριστερά πέρασε λίγο άουτ. Τελικά η ισοφάριση ήρθε με σουτ του Γούση εκτός περιοχής, στην δεξιά γωνιά της εστίας του Μηλιάκη η μπάλα. Πριν την ανάπαυλα μια σέντρα σουτ του Γκίκα, πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία. Το 2-1 είχε κάνει ο Δήμος με κεφαλιά στην επανάληψη, ενώ μετά ακολούθησε η διακοπή που προαναφέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου