Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ήττα με 2-0 στη Λευκάδα, υποβιβάστηκαν τα Σερβιανά!!!





Στο γήπεδο Λευκάδας Γρηγόρης Πλάτωνας ο Θρίαμβος Σερβιανά έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην Γ΄ Εθνική, αλλά ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Τηλυκράτη!

Αυτό το αποτέλεσμα στέλνει και μαθηματικά την Γιαννιώτικη ομάδα στον υποβιβασμό μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο 14΄ ο Κολοβός βγάζει κάθετη πάσα στον Περιστέρη, που σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Αρχοντάκη και κάνει το 1-0. Στο 18΄ πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κολοβό, αλλά αποκρούει ο Αρχοντάκης. Στο 40΄ κι άλλη καλή επέμβαση του Αρχοντάκη σε ευκαιρία του Φράγκου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο ένα φάουλ του Μπλέτσα, που πέρασε πάνω από την εστία η μπάλα.

Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ο Γεωργούσης και Προιονάς έχασαν ευκαιρίες για τον Τηλυκράτη. Στο 78΄ ο Βασίλας χάνει μεγάλη ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ και η μπάλα περνάει άουτ. Στο 81΄ ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Κολοβού από δεξιά, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 2-0. Στο 90΄ αποβλήθηκε  ο Βραχνός με 2η  κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.


Τηλυκράτης: Τεντζερής, Προιονάς (87΄ Μπάλι), Καταγήσς Σπ.,  Δημητρίου, Χριστογιαννης, Τόσκα, Περιστέρης (73΄ Βασίλας), Φράγκος, Γεωργούσης (88΄ Γεωργάκης), Καταγής Γ., Κολοβός

Σερβιανά: Αρχοντάκης, Πάσχός (68΄ Νάνος), Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (46΄ Κωσταμένας), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας, Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας (82΄ Κτενάς), Ριστάνης (46΄ Αλεξίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου