Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Ατρομήτου προς τους ποδοσφαιριστές του!!!




Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ατρομήτου προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κέρδισαν την άνοδο στη Β Ερασιτεχνική, ενώ τοποθετήθηκε και για διάφορα που ακούγονταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς από εξωτερικούς παράγοντες : 

"Πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που πραγματικά υπερέβαλαν εαυτούς και κατάφεραν κάτι πολύ σπουδαίο! Χάρη στην επιμονή, την αγωνιστική τους διάθεση, το ταλέντο και τον χαρακτήρα τους πανηγύρισαν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, κάτι που άξιζαν πραγματικά.

Κάναμε αυτό ακριβώς που είπαμε την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Πρώτα γίναμε ομάδα, φίλοι, οικογένεια, προσαρμόσαμε τα καινούργια παιδιά στη φιλοσοφία της ομάδας και μέσα απ όλο αυτό ήρθε η επιτυχία. Τεράστια επιτυχία, αν σκεφτεί κανείς το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών (20,5 χρόνια μ.ο) την απειρία τους, την δυναμικότητα των άλλων ομάδων αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες της δικής μας ομάδας. Τα παιδιά έκλεισαν τα αυτιά τους σε αυτά που άκουγαν από γνωστούς “καλοθελητές” και “ειδήμονες” του χώρου και διέψευσαν μέσα στο γήπεδο τις “Κασσάνδρες” που μας ήθελαν να διαλυόμαστε, να μην θέλουμε να ανεβούμε(?), να φεύγουν ποδοσφαιριστές, να στήνουμε παιχνίδια(!) και άλλα τέτοια ευτράπελα που ανήκουν μόνο στη φαντασία κάποιων που, ευτυχώς, βρίσκονται εκτός Ατρόμητου. Η αλήθεια βέβαια είναι, πως όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες, ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και όλοι φίλοι μεταξύ τους. Μια μεγάλη παρέα. Κατά δική τους ομολογία τα καλύτερα “αποδυτήρια”  ομάδας που έπαιξαν ποτέ.

Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι προπονητές, ολόκληρη η οικογένεια του Ατρόμητου’95 είμαστε περήφανοι γι αυτή την νεανική ομάδα που κατάφερε τόσα πολλά σε μόλις 2 χρόνια!

Καλή επιτυχία στη Β’ μάγκες…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου