Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Δημήτρης Νίκου : "Στοιχημάτιζαν ότι θα πέσουμε "μολύβι" και καθαρίσαμε νωρίς την παραμονή"!!!





Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδας των Ραφταναίων, Δημήτρης Νίκου, με αφορμή τη βαθμολογική παραμονή των «Λύκων» στην Β΄ Ερασιτεχνική :

"26η Αγωνιστική και η ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ της Β' Κατηγορίας (και από τις μισές ομάδες της Γ') , η ομάδα που το καλοκαίρι όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα πέσει "μολύβι",  κατά 99,99999999% "καθάρισε" την υπόθεση παραμονή.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια και στο Δ.Σ. για τη στήριξη.

Οφείλω όμως να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τιτανομέγιστο Δημήτρη Σβαρδάγκαλο για την υπέρμετρη βοήθεια από όλα τα πόστα (ποδοσφαιριστής-Γενικός Αρχηγός-Φροντιστής-Βοηθός προπονητή και πολλά άλλα) ο οποίος είναι ο μόνος που γνωρίζει τι "τραβήξαμε" από τα τέλη Ιουλίου μέχρι σήμερα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Ειδική μνεία στον Ηρακλή Μπαλαούρα που παρά το προσωπικό δράμα που βίωνε με τον αδερφό του, ήταν εκεί όσο μπορούσε στηρίζοντας μας.

Ηρακλάρα, αυτή η επιτυχία (γιατί περί επιτυχίας πρόκειται) είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στον Γιάννη με όλη μου την καρδιά!

Για την επόμενη σεζόν είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να πω οτιδήποτε. Για να συνεχίσουμε , όμως, μαζί αυτό που χτίζουμε από πέρυσι , πρέπει κάποια πράγματα να ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!

Εξάλλου, η χρονιά δεν τέλειωσε ακόμα... έχουμε ακόμα 4 ματς μπροστά μας και τα οποία πρέπει να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, για την ΠΑΡΤΗ μας, την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ μας, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, τη ΦΑΝΕΛΑ μας..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου