Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Επιστρέφει στην Α΄ Ερασιτεχνική ο Π.Α.Ο. Κρύας, 0-1 το Σταυράκι!!! (Video πανηγυρισμών)

                          


Στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου το Σταυράκι σαν τυπικά γηπεδούχος ομάδα φιλοξένησε τον Π.Α.Ο. Κρύας για την 3η αγωνιστική των play off ανόδου στον Α Όμιλο της Β’  Ερασιτεχνικής και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Οι μελανόλευκοι ήθελαν νίκη ή ισοπαλία για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική, αφού στην ειδική βαθμολογία των play off είχαν 5 βαθμούς, έναντι 4 του Σταυρακίου, που ήθελε μόνο νίκη. Τελικά ήρθε η νίκη για τον Π.Α.Ο. Κρύας, με ένα γκολ του Μπαμπούλια Ηλία, και η επάνοδος μετά από ένα χρόνο απουσίας στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Στο 1ο ημίχρονο το Σταυράκι ήταν αυτό που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό έχασε ευκαιρία με τον Σοφία, ενώ στο 16΄ ένα σουτ του Μαργιόλα από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ. Στο 23΄ λάθος του Κετόγλου, παίρνει τη μπάλα ο Μαργιόλας, αλλά σουτάρει πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 45΄ πρώτη καλή στιγμή για τη Κρύα, όταν ο Γκάτζιος αποκρούει σουτ του Λεοντίου.

Στην επανάληψη η Κρύα μπήκε πιο επιθετικά και στο 49΄ σουτ του Κατράνα περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 53΄ κόρνερ του Κατράνα, κεφαλιά του Λαδιά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 59΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαδιά, αποκρούει ο  Γκάτζιος. Στο 67΄ μετά από εκτέλεση πλαγίου, ο Μπαμπούλιας Η. πιάνει ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ και σκοράρει για το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 20΄ υπήρξε και η αποβολή του προπονητή της Κρύας Μανώλη Σκούφαλη, από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μπούμπα και το παιχνίδι διακόπηκε για δυο λεπτά λόγω διαπληκτισμού των δυο ανδρών.

Παρόλα αυτά και ο ίδιος, όσο και οι παίκτες με τους ανθρώπους της διοίκησης πανηγύρισαν δεόντως την νίκη – άνοδο και την επιστροφή της ομάδα του Π.Α.Ο. Κρύας στην Α΄ Ερασιτεχνική.


                                         

Σταυράκι: Γκάτζιος, Βούλγαρης, Νάτσης (73΄ Τσιγαρίδας), Ζάγκας, Μιχαήλ (83΄ Καλογιαννης), Σοφίας, Τσιάκαλος, Γκεσούλης (88΄ Γώγός), Κολιούσης, Σιάκας, Μαργιόλας

Κρύα: Κετόγλου, Πανταζης, Δούβλης, Παργινός, Λαδιάς, Τζώβρζτης, Λεοντίου (90+  Μπανδέλης), Κατράνας (84΄ Κακογλέπης), Μάντζαρης, Μπαμπούλιας Η.,  Μπαμπούλιας Α. (71΄ Γιώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου