Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Πανηγυρικά στην Α΄ Ερασιτεχνική η Κόντσικα, "σκόρπισε" 0-4 τον Βοτανικό!!!





Στο γήπεδο του Περάματος, Γεώργιος Πρίσκας, ο Ολυμπιακός Βοτανικού σαν τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε την Κόντσικα για την 3η αγωνιστική των αγώνων play off ανόδου στον Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 0-4!

Η Κόντσικα με αυτή τη νίκη έφτασε τους 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των play off, άφησε με 4 το Ασβεστοχώρι και με 2 τον Ολυμπιακό Βοτανικού, όποτε είναι αυτή που πανηγυρίζει την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι για 5η σερί χρονιά κυνηγάνε την άνοδο και για 3η συνεχόμενη σε αγώνες play off (από όταν θεσπίστηκαν δηλαδή), αλλά αι πάλι δεν καταφέρνει να αλλάξει κατηγορία.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, το 1ο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για το Βοτανικό με ένα μακρινό σουτ και δυο ακόμη για την Κόντσικα στο 16΄και στο 19΄. Οι φιλοξενούμενοι πάταγαν βέβαια καλύτερα στο γήπεδο, αλλά μέχρι την ανάπαυλα δεν υπήρχε κάτι άλλο αξιόλογο.

Στην επανάληψη η Κόντσικα μπήκε πιο φουριόζα και στο 49΄ ανοίγει το σκορ, με ένα γκολ από αυτά που λες ότι αν θέλει η μπάλα να μπει θα μπει στα δίχτυα. Στο 61΄ και στο 74΄ έρχονται δυο ακόμη τέρματα για να γίνει το 0-3, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Κόντσικα είχε δοκάρι, αλλά πέτυχε και 4ο τέρμα. Ο Ολυμπιακός Βοτανικού στην επανάληψη φάνηκε να είναι σε πολύ κακή κατάσταση και ειδικά μετά την επίτευξη των 2 πρώτων τερμάτων έδινε την εντύπωση της άνευ όρων παράδοσης.





Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 15΄ μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Παππά Γ., διώχνει πάνω από την εστία σε κόρνερ ο Τόμπρας.

Στο 16΄ η Κόντσικα στην αντεπίθεση, ο Βελογιάννης σεντράρει από αριστερά, η μπάλα φτάνει δεξιά στον Αλιάι, που πατάει περιοχή, σουτάρει διαγώνια, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

Στο 19΄ σουτ του Βελογιάννη από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Ζοτα, η μπάλα στον Αναγνώστου, αυτός πασάρει δίπλα στον Γκουρμπάτση, που πλασάρει από κοντά, αλλά στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ημίχρονο

Στο 49΄ ο Ζέκιος εκτός περιοχής και δεξιά επιχειρεί ένα σουτ, η μπάλα βρίσει στο σώμα του Μπαρέκου, αλλάζει πορεία, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά στο σώμα του τερματοφύλακα Ζότα και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 61΄ γέμισμα του Αλιάι, διώχνει προσωρινά η αντίπαλη άμυνα, η μπάλα φτάνει στον Αναγνώστου, που ωραίο γυριστό σουτ από τα όρια της περιοχής γράφει το 0-2.

Στο 74΄ σουτ του Παντελέων εκτός περιοχής, η μπάλα κάπου κοντράρει, αποκρούει ο Ζότα και φτάνει στον Κοσμά, αυτός από κοντά με το κεφάλι κάνει το 0-3.

Στο 80΄ σέντρα του Παντελέων από αριστερά, κεφαλιά του Κοσμά στο δεύτερο δοκάρι, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 82΄ ατομική ενέργεια και ασίστ του Κοσμά από δεξιά, ο Παντελέων με πλασέ από κοντά γράφει το 0-4.

Στο 86΄ κάθετη πάσα του Αναγνώστου, ο Ζαρογιάννης απέναντι από τον Ζότα, πλασάρει, αλλά βγάζει σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Βοτανικού.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ : Ζότα, Γιαννούλης, Παππάς Η., Καλογέρης, Μπαρέκος, Διαμάντης, Καλούδης, Λαλάι, Παλιάγκας (Στρατης 65΄), Παππάς Γ., Ζώτος

ΚΟΝΤΣΙΚΑ : Τόμπρας, Ζέκιος, Μεχμετάι, Κοσμάς (Ζαρογιάννης 85΄), Αγγέλης, Παπαγιαννόπουλος, Αλιάι (Πασσάδης 78΄), Τσάνιος, Αναγνώστου, Βελογιάννης (Παπάζης 83΄), Γκουρμπάτσης (Παντελέων 66΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου