Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο Λεωνίδας Μαλισσόβας στο ¨τιμόνι¨ της Θύελλας Ελεούσας!!!





Τον μέχρι πρότινος προπονητή του Π.Α.Σ. Μετσόβου Λεωνίδα Μαλισσόβα ανακοίνωσε η Θύελλα Ελεούσας, που θα είναι στο «τιμόνι» τον κιτρινόμαυρων.

Ο έμπειρος κόουτς έχει εμπειρία στις ανδρικές ερασιτεχνικές κατηγορίες, έχει πλούσιο βιογραφικό στις αναπτυξιακές ηλικίες κάτι που ταιριάζει «γάντι» στην ομάδα της Ελεούσας καθώς είναι η ομάδα που έχει πλούσιο υλικό στις υποδομές της.


Αναλυτικά η ανακοινωση:
               
"Το Δ.Σ του Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση  της, παίχτες και προπονητή και εύχεται υγεία σε όλους . Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό στα μέλη μας ,  τους αθλητές μας , όλων των τμημάτων , καθώς και στο φίλαθλο κοινό μας,  ότι έχουν ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή του δαπέδου , που με την ολοκλήρωση του , θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα εγκαταστάσεων που αντιμετώπιζε το σωματείο μας .Θα θέλαμε επίσης να σας κάνουμε γνωστό ότι για την νέα αγωνιστική περίοδο προπονητής της ομάδος μας θα είναι ο Κος ΜΑΛΙΣΟΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδας μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα."

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΙΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου