Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Για τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα πάει ο Π.Α.Σ.!!!





Τέσσερις μεταγραφές αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ενόψει Super League 2 και φαίνεται να έχει συμφωνήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ένας είναι ο 23χρονος Βόσνιος επιθετικός Σαμίρ Ράντοβατς που έχει αγωνιστεί σε ομάδες του Σάραγεβο στην Α’ και Β’ κατηγορία και σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Βοσνίας. Να τονιστεί πως έχει αγωνιστεί και σε προκριματικά παιχνίδια του Champions League και του Europa League.

Αμυντικά έχει προτιμηθεί από τον κ. Γιαννίκη ο στόπερ Παντελής Πανουργιάς που αγωνιζόταν στην Κ21 της ολλανδικής Τσβόλε, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στη δεύτερη ομάδα της Μπραουνσβάικ στη Γερμανία, αλλά και στην Κ19 της ίδιας ομάδας. Στην Ελλάδα είχε ένα πέρασμα από την Κ20 της ΑΕΚ για 1,5 χρόνο και πριν από εκεί, ήταν στις ομάδες υποδομών της γερμανικής Άουγκσμπουργκ.

Επίσης πολύ κοντά στον «Άγιαξ» είναι ο Αντώνης Οικονόμπουλος, δεξί μπακ, που  πέρυσι τη μισή σεζόν ανήκε στον Παναθηναϊκό και την άλλη μισή στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου είχε πάει ως ελεύθερος. Έχει ξεκινήσει από τις ομάδες υποδομών του Παναθηναϊκού.

Αλλά και ο Άγγελος Ζιούλης που ξεχώρισε πέρυσι με τη φανέλα του Κισσαμικού στην Football League, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες του Παναθηναϊκού, της Κ21 της Λεμεσού και της Λακατάμιας Κύπρου.

Αν περάσουν επιτυχώς τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ θα αποτελέσουν παίκτες του Π.Α.Σ. Γιάννινα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου