Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση του Αετού Πρωτόπαππας ότι οδεύει προς διάλυση!!!




Ο Αετός Πρωτόπαππας με ανακοίνωση στη σελίδα της ομάδας στο facebook ενημερώνει πως οι προσπάθειες για εύρεση του κατάλληλου διοικητικού σχήματος απέβησαν άκαρπες και προφανώς η ομάδα οδηγείται στη διάλυση.


Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Μετά από πέντε γενικές συνελεύσεις, κόπο, προσπάθεια για εύρεση νέου Δ.Σ. οι προσπάθειες ήταν άκαρπες και ο Αετός Πρωτόπαπας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση του. Δυστυχώς δεν επαρκούν οι φιλότιμες προσπάθειες πέντε χωριανών γιατί ο Αετός Πρωτόπαππας είναι ιδεολογία του χωριού, που κληρονομήθηκε από τους πατεράδες μας και πρέπει να συμπράττουν και να προσφέρουν σε αυτό ΟΛΟΙ όσοι λατρεύουν και αγαπούν το χωριό τους. Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα σχεδόν όλες οι πόρτες ήταν κλειστές, με την παγερή αδιαφορία αρκετών, η παρέα αυτή που συγκροτήθηκε πριν 5 χρόνια έκλεισε τον κύκλο της εδώ και μαζί και με αυτήν όπως διαφαίνεται έκλεισε και τον κύκλο του ο Αετός Πρωτόπαπας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η παρακαταθήκη του χωριού έστω και την τελευταία στιγμή επιτεύχθηκε και το γήπεδο θα είναι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έτοιμο προς χρήση.

Η προσωπική μας παρακαταθήκη η δική μας νίκη είναι ότι θα μείνει χαραγμένο για χρόνια το ταξίδι και οι όμορφες στιγμές που περάσαμε σαν παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ευελπιστούμε ότι θα ρθούνε “νέα” άτομα και θα αγωνιστούν για το χωριό μας για ένα καλύτερο μέλλον γιατί σιγά-σιγά αργοσβήνει και όταν το καταλάβουν κάποιοι θα είναι πολύ αργά.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας αυτά τα πέντε χρόνια ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές φίλοι και φίλαθλοι και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου