Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Κακό ματς και ισοπαλία για τον Π.Α.Σ., 1-1 με τη Βέροια!!!




Χωρίς καλό ρυθμό το φιλικό ματς του Π.Α.Σ. Γιάννινα με τη Βεροί,α που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1!

Στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από ένα σουτ του Ελευθεριάδη για τον Π.Α.Σ. κι ένα του φάουλ του Πέντα για τους φιλοξενούμενους, δεν υπήρχε κάτι άλλο άξιο λόγου.

Οι Βεροιώτες άνοινα το σκορ στο 70΄ με ωραία πλασέ του Κανούλα, έπειτα από ασίστ του Βεργώνη. Στο 84΄ ο Παμλίδης κλέβει τη μπάλα και πασάρει παράλληλα στο Λιάσο, που πλασάρει για το 1-1 και σώζει την παρτίδα για την ομάδα του. Στο 90΄ καλή ευκαιρία για τη Βέροια, σουτ του Μπλέτσα, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Ελευθεριάδης, Ράντοβατς, Κρίζμαν.

Έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ζιουλής, Νικολιάς, Νάουμετς, Παμλίδης, Πήλιος, Ζώγκος, Λώλης, Λιάσος, Βενετικίδης, Γώγος.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδωσιάδης): Βοσνιάδης, Μούχαλης, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα, Μεληκιώτης, Κάνουλας, Σκαθαρούδης.

Έπαιξαν και οι: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Αλ., Τρούπκος, Μουρατίδης, Μανιώτης, Πολύζος, Μπλέτσας, Σιμόνι, Βασιλτσής, Ιωάννου, Τσιμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου