Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Στέλιος Σιώτας : "Στόχος μας να γίνουμε ομάδα - Η Πίνδος δεν αξίζει να παλεύει για τη σωτηρία!!!




Με αφορμή την σημερινή πρώτη προπόνηση της Πίνδου Κόνιτσας, στο γήπεδο της, στην ακριτική κομώπολη, ο νέος προπονητής της ομάδας Στέλιος Σιώτας παραχώρησε τηλεφωνικά μια μίνι συνέντευξη στο Ioannina Arena.


Καλησπέρα κόουτς, πρώτη φετινή προπόνηση της Πίνδου Κόνιτσας, πρώτη μέρα και για εσένα στον πάγκο ομάδας Α΄ Ερασιτεχνικής, πες μας τα συναισθήματα σου πρώτα γι’αυτό το γεγονός ;

Είναι μεγάλη μου τιμή  που κάθομαι στον πάγκο μιας εκ των πιο ιστορικών ομάδων του ερασιτεχνικού και μεγάλη μου χαρά που με αυτήν την ομάδα έκανα το ποδοσφαιρικό μου ντεμπούτο στην α ερασιτεχνική όταν ήμουν 16 χρονών.

Βλέπουμε ότι φέτος στην Πίνδο έγιναν ανακατατάξεις και διοικητικές, αλλά και αγωνιστικά ήρθαν κάποιοι καινούργιοι ποδοσφαιριστές, πες μας για το φετινό χτίσιμο της ομάδας και τους στόχους που έχει θέσει ;

Πράγματι έχουν αναλάβει κάποια νέα πρόσωπα αλλά και κάποιοι παλιοί στην διοίκηση οι οποίοι έχουν πολύ όρεξη και αγάπη για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου και τους ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνανε. Θα είμαστε μαζί με τη διοίκηση δίπλα στους ποδοσφαιριστές για οτιδήποτε χρειαστούν.

Αυτό που είπα και σήμερα στους ποδοσφαιριστές μας είναι ότι ο στόχος μας είναι να γίνουμε μια ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης, ανταγωνιστική προς όλες τις ομάδες. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να φεύγουμε πάντα από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, ξέροντας ότι έχουμε παλέψει και έχοντας ευχαριστηθεί το παιχνίδι.

Συγκεκριμένος στόχος δεν έχει τεθεί, αλλά σίγουρα δεν αξίζει σε αυτήν την ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία της.

Θα χρειαστεί σε κάποιες άλλες θέσεις μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα, αν και έχουν γίνει ήδη κάποιες μεταγραφές ;

Τώρα που ξεκινήσαμε θα δούμε αν χρειαζόμαστε κάποια προσθήκη συγκεκριμένη. Αν χρειαστεί όμως μιλάμε για έναν το πολύ δύο παίχτες. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή  που θα μπορεί να προσφέρει σε δύο θέσεις σε άμυνα και κέντρο.

Σας βοηθάει που ξεκινάει φέτος αργότερα το πρωτάθλημα ;

Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό και έκαναν πολύ σωστή κίνηση στην Ε.Π.Σ.ΗΠ., μεταφέροντας την έναρξη του πρωταθλήματος. Κυρίως στην προετοιμασία, καθώς θα μπορούν οι ομάδες να έχουν περισσότερους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις.

Πόσο έχει αγκαλιάσει ο κόσμος της Κόνιτσας τη φετινή προσπάθεια που κάνει η ομάδα ;

Ο κόσμος όπως φάνηκε και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, έχει αγκαλιάσει πραγματικά την προσπάθεια και της Πίνδου και του Π.Α.Ο.Κ. και της ακαδημίας που λειτουργούν φέτος από κοινού. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και εκ μέρους των διοικήσεων και να τους πω ότι τους θέλουμε δίπλα μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου