Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για την Πίνδο Κόνιτσας!!!





Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας ξεκίνησε χτες την προετοιμασία της η ομάδα της Πίνδου, καθώς και οι ακαδημίες της.

Παρών αρκετοί ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, μέλη της διοίκησης, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Στέλιος Σιώτας, καθώς και των ακαδημιών, Γιώργος Γεωλδάσης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, τελέστηκε αγιασμός και εν συνεχεία ξεκίνησε η προπόνηση. Στόχος τη φετινή χρονιά να γίνει η Πίνδος μια πιο ανταγωνιστική ομάδα στην Α΄ Ερασιτεχνική, που δεν θα παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.



Η ανακοίνωση της ομάδας :

Την τέλεση του αγιασμού και την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποιήσαμε χθες 9-8-19 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό στάδιο Κόνιτσας.

Στόχος της διοίκησης είναι να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα χείλη των αθλητών και να γίνει η ομάδα μας σημείο αναφοράς της πόλης μας.

Χθες διαπιστώσαμε ότι όλα μπορούν να γίνουν ! Ζούμε σε έναν μαγικό τόπο και μέσα από τις ομάδες μας θα προσπαθήσουμε να τον αναδείξουμε .

Την Κυριακή 11-8-19 στις 18:00 η Ακαδημία μας θα δώσει τον πρώτο φιλικό της αγώνα. Ελάτε να μας δείτε, να μας υποστηρίξετε ! Ευχαριστούμε θερμά για την τόσο θετική ανταπόκριση στην προσπάθεια μας !!

Εκ της διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου