Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Μανώλης Λιαπάκης : "Όσους παίκτες και να πάρεις, καθρέφτης είναι το γήπεδο"!!! (Video)




Ο προπονητής του Αγροτικού Καστρίτσας, Μανώλης Λιαπάκης, έκανε δηλώσεις με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Μίλησε για τους στόχους της ομάδας και κράτησε χαμηλούς τόνους, παρά τις αρκετές δυνατές μεταγραφές που έχουν γίνει. 

Τόνισε πως το ρόστερ ακόμη είναι ανοιχτό και για άλλες προσθήκες, ενώ ενημέρωσε και για κάποια φιλικά παιχνίδια, με πιο δυνατό αυτό με το Σούλι Παραμυθιάς, που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Οι στόχοι μας φέτος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, να έχουμε ένα δυνατό σύνολο, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Έχει μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας από πέρυσι, έχουν γίνει κάποιες προσθήκες και πρέπει όλο αυτό να το «παντρέψουμε» μέσα από πολύ δουλειά για να βγει ένα καλό σύνολο.

Κοιτάμε να βρούμε έναν ακόμα τερματοφύλακα κι από εκεί και πέρα, μέσα και από τα φιλικά θα δούμε αν χρειαστεί κάπου να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Το ρόστερ ακόμα είναι ανοιχτό.

Θα γίνουν φιλικά παιχνίδια, από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουμε. Το τελευταίο φιλικό θα γίνει ένα Σαββατοκύριακο πριν την έναρξη του Κυπέλλου και θα είναι με το Σούλι Παραμυθιάς, όπου θα είναι ένα δυνατό τεστ στην έδρα μας και από αυτό θα κοιτάξουμε να βγάλουμε όσα συμπεράσματα μπορούμε. Τα φιλικά θα είναι 4 με 5 και το πρώτο είναι την επόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Το να λέμε πάμε για πρωτάθλημα έξω από το γήπεδο δεν λέει κάτι, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Όσους παίκτες και να πάρεις το θέμα είναι τι θα παρουσιάσουν μέσα στο γήπεδο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου