Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Δύσκολα τα πράγματα για την Ανατολή, 1-3 από την Αναγέννηση Άρτας!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ανατολη αναγεννηση αρτας 1-3

Επιστροφή στη φυσική της έδρα για την Ανατολή, χωρίς όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αφού οι «Πόντιοι» αν και ξεκίνησαν καλά προηγούμενοι στο σκορ, στη συνέχεια δέχτηκαν τρία τέρματα από την Αναγέννηση Άρτας.

Το ματς αν και δεν είχε πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, είχε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ήταν γενικά μοιρασμένο. Στην επανάληψη η Αρτινή ομάδα χρειάστηκε δυο ευκαιρίες για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα (η μια με πέναλτι) και να φύγει τελικά με το «διπλό». Δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για την Ανατολή, που έχει μείνει την 4η αγωνιστική, με μηδέν βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με σουτ του Σκανδάλη εκτός περιοχής στο 13΄, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 18΄ όμως ο Τσουμάνης ήταν πιο εύστοχος σε κενή εστία, μετά από εκτέλεση πλαγίου από τον Μαλάτο. Προς το τέλος του ημιχρόνου οι Αρτινοί απείλησαν αρχικά στο 40΄ με ένα σουτ του Σιδηρόπουλου και τρία λεπτά μετά ο Παπακίτσος με κοντινό πλασέ, έπειτα από κόρνερ του Μαργαρίτη και κεφαλιά του Μπότσαρη, έκανε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη και στο 50΄ φάουλ του Μαργαρίτη, διώχνει με τις γροθιές ο Διαμάντης. Στο 56΄ ολική ανατροπή για την Αναγέννηση, ο Σιδηρόπουλος στοπάρει και πασάρει στον Μπότσαρη, που με σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 1-2. Δεν περνάνε 6 λεπτά και η Αρτινή ομάδα κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Παπακίτσου από τον Κλιτσινάρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιδηρόπουλος, που νικήθηκε σε πρώτο χρόνο από το Διαμάντη, ενώ η μπάλα χτύπησε και δοκάρι, όμως στην επαναφορά έγραψε το 1-3. Η επόμενη φάση είναι στο 82΄ για την Ανατολή, με κεφαλιά του Κατσίφα, που περνάει άουτ.


ΑΝΑΤΟΛΗ : Διαμάντης, Μαρμούτας, Φίλιος (Τζίμας 75΄), Νάσιος, Μαλάτος, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Εμβραϊζογλου (Πολυχρόνης 69΄), Νούγιας (Φωλίνας 64΄), Τσουμάνης, Χριστακόπουλος (Κατσίφας 75΄)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : Παπαϊωάννου, Χεμπέγια, Γιαννούλης, Κραμπής, Παπαρούνης, Μανιώτης, Παπακίτσος Αλ. (Κατσαρός  87΄), Χούσος (Παππάς 90΄), Σιδηρόπουλος, Μαργαρίτης (Νταλάκας 62΄), Μπότσαρης (Παπακίτσος Δ. 80΄)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου