Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Επέστρεψε στις νίκες η Κράψη, σε ένα κακό ποιοτικά ματς, 2-0 την Κοσμηρά!!!





Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Κράψη επικράτησε στο γήπεδο Λιμνοπούλας της Κοσμηράς με σκορ 2-0 και επανήλθε στις νίκες μετά από αρκετό καιρό!


Το μας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό είχαμε την πρώτη φάση, όταν ο Αλεξίου σέντραρε από δεξιά, ο Σταμούλης έκανε την προβολή, αλλά έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Κοσμηράς.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη από άποψη θεάματος. Η Κράψη διαμαρτύρεται για χέρι  μέσα στην περιοχή σε μια φάση μετά από εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκη.



Στο 21΄ τελικά ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, όταν ο Τσομπάι σεντράρει από δεξιά κεφαλιά – πάσα του Σταμούλη προς τον Ζήση, ο οποίος από κοντά δεν αστοχεί για το 1-0. Εδώ διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, κάτι που δεν μπορεί να φάνει αν δεν είμαστε στην ευθεία.

Η επόμενη και τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου γίνεται στο 23΄, όταν ο Φερούλης εκτελεί με δύναμη ένα φάουλ λίγο μακριά από την περιοχή, αλλά αποκρούει ο Σταυρόπουλος.


Στην επανάληψη αν και η Κοσμηρά μπήκε με διαθέσεις να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 68΄και πάλι για την Κράψη, όταν ο Φαρμάκης επιχείρησε μια σέντρα σουτ από δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το απέναντι κάθετο δοκάρι της εστίας του Μακρή.

Φτάνουμε στο 82΄ όταν σε φάση αντεπίθεσης των γηπεδούχων ο Κολιός κάνει τη κούρσα από δεξιά, βγάζει την παράλληλη πάσα, πλασέ του Σταμούλη στην κίνηση, φοβερή απόκρουση το νεαρού Μακρή, αλλά στην επαναφορά ο Αλεξίου σε αφύλακτη εστία γράφει το 2-0.

Δυο λεπτά μετά παραλίγο να μπει «φωτιά» στα τελευταία λεπτά του ματς, όταν ο Καρασάς κάνει χέρι εντός περιοχής, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νιτσιάκου.



Η Κοσμηρά κερδίζει το πέναλτι, το εκτελει ο Φερούλης, αλλά ο Σταυρόπουλος του λέει «όχι».  Όπως «στοπ» βάζει στο 86΄ και στον Μπάρκα που μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε. Στις καθυστερήσεις είχαμε και την αποβολή του Ζήση για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


ΚΡΑΨΗ : Σταυρόπουλος, Μάρκος Ν., Καρατζιάς, Φαρμάκης, Καρασάς, Κολιός (Μάρκος Β. 90΄), Ζήσης, Βύζας, Τσομπάι (Ζαμπέτας 66΄), Σταμούλης, Αλεξίου (Κατσούδας 83΄)

ΚΟΣΜΗΡΑ : Μακρής, Τσούρης, Νάκιας, Ζήσης, Βραζιτούλης (Τζάγκας 90΄), Νούσης, Γκούμας (Μπάρκας 46΄), Δημητριάδης (Ζάραγκας 62΄), Φερούλης, Νιτσιάκος, Ζώτος (Σιουκουλάνη 76΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου