Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

«Καθάρισε το» ρε Παμλίδη!!! – Π.Α.Σ. – Παναθηναϊκός ΜΟΝΟ 1-0!!!





Την τρελή πορεία του Π.Α.Σ. δεν φαίνεται να μπορεί την ανακόψει ούτε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και «ονόματος». Στο σημερινό ματς Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τα χειρότερα και ηττήθηκε ΜΟΝΟ με 1-0!

Ξανακούσαμε την «καραμέλα» ότι φταίει και πάλι το γήπεδο, αλλά στο ίδιο έπαιζε και ο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Ο παγετός έχει πλήξει όλη τη χώρα δεν τον έχουμε μονοπώλιο, αν αυτό νομίζουν.

Βέβαια αν είχε τελειώσει πιο καλά τις φάσεις ο Παμλίδης τώρα θα μιλάγαμε για άλλο σκορ, θα είχε «καθαρίσει» η πρόκριση και μετά μπορεί να έφταιγε……. ότι πίνουμε το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο και ζεσταινόμαστε (λέω εγώ τώρα).

Παρά το δριμύ ψύχος ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών στις κερκίδες και έφτασε πάνω από 3.000, φωνάζοντας συχνά πυκνά συνθήματα υπέρ της ομάδας.



Πέρα από τις φτηνές δικαιολογίες των φιλοξενούμενων στο αγωνιστικό κομμάτι ο «Άγιαξ» παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος από τους «πράσινους» και όπως προείπαμε θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αν και δεν δημιουργήθηκαν κλασσικές ευκαιρίες, πέραν το γκολ. Στο 11΄ μόνο μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Καμπέτση έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου. Για να φτάσουμε στο 28΄, όταν ο Κάστρο σούταρε, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Παμλίδη, που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Διούδη για το 1-0. 


Στο 45΄ πήγε να βγει καλή φάση, με ωραία ενέργεια του Ξύδα από δεξιά, αλλά τελευταία στιγμή απέναντι από τον Διούδη ο Καρτάλης έχασε το κοντρόλ.


Στην επανάληψη το ματς είχε άλλο ρυθμό, καμία σχέση με τον 1ο ημίχρονο, μιας και υπήρχαν πιο πολλές ευκαιρίες, οι πιο κλασσικές για τον Π.Α.Σ.. Στο 56΄ένα σουτ του Καμπέτση πέρασε λίγο άουτ και τρία λεπτά μετά, πολύ ωραία κεφαλιά του Παμλίδη, από κόρνερ του Καρτάλη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 64΄ο Παμλίδης θα μπορούσε να τελειώσει το ματς, βγαίνοντας στην κόντρα επίθεση 3 με 1, αντί να πασάρει δεξιά που ήταν δυο συμπαίκτες, σούταρε και αστόχησε. Στο 73΄ η πιο καλή στιγμή του Παναθηναικού στο ματς, όταν ο Καμπέτσης πιάνει ένα γυριστό σουτ, βγάζει σε κόρνερ με εκπληκτική επέμβαση ο Γιαννίκογλου. Στο 87΄ φοβερή ενέργεια του Νάουμετς από αριστερά, που έχει «ζαλίσει» τους αντιπάλους του, σεντράρει, προβολή του Παμλίδη, λίγο άουτ η μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ματς κι άλλη χαμένη ευκαιρία από τον Παμλίδη, αφού στην κόντρα επίθεση, παίρνει τη μπάλα, περνάει και τον γκολκίπερ Διούδη, αλλά καθυστερεί να πλασάρει έχοντας δυο αμυντικούς των «πράσινων» πάνω στη γραμμή της εστίας και χάνεται μια ακόμα ευκαιρία για να «καθαρίσει» ο ματς και ίσως την πρόκριση ο Π.Α.Σ..


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (74' Νάουμετς), Ξύδας (84' Λιάσος), Παμλίδης, Κρίζμαν (68' Λεό).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (74' Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης (28' λ.τρ. Κουρμπέλης), Μπεκ (46' Περέα), Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου