Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Διπλό "εξάποντο" η Αετορράχη, 1-2 μέσα στη Μουσιωτίτσα!!!





Εξάποντο πήρε ο Αετός Αετορράχης μέσα στη Μουσιωτίτσα, αφού κέρδισε τον τοπικό Κένταυρο με σκορ 1-2!

Οι «οράνιε» μια αγωνιστική πριν επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα πήραν τη νίκη και έφτασαν έτσι τους 18 βαθμούς, αφήνοντας τον Κένταυρο στους 11.

Το σκορ άνοιξε στο 40΄ ο Τόμτσος, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Γερογιάννη Μ.. Στο 48΄ φάση αντεπίθεσης για την Αετορράχη, ο Γερογιάννης Μ. πασάρει στον Καλτσούνη, που πλασάρει για το 0-2. Στο 50΄ είχαμε αποβολή και για τις δυο πλευρές, όταν ο Νικόπουλος Δ. είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί πάτησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Κρανά, ενώ ο δεύτερος την απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί κινήθηκε απειλητικά. Στν εστία των φιλοξενούμενων έκατσε ο νεαρός Ευθυμίου και οι «οράνιε» έπαιζαν με 10. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν με κεφαλιά του Ορφανού στο 73΄, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νικόπουλου Π..

Οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές του Δόση Γ., η μια πέρασε λίγο άουτ και η άλλη αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επίσης είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπίντου. Η Αετορράχη είχε κι αυτή μια χαμένη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Κούτλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου