Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Σημαντικό "διπλό" για το Πετσάλι, 1-3 μέσα στη Βουνοπλαγιά!!!





Σημαντικό «διπλό» πήρε η Φλόγα Πετσαλίου μέσα στην έδρα του Αλμυρού Βουνοπλαγιάς με σκορ 1-3 και ξέφυγε έτσι αρκετά από τις δυο θέσεις του απευθείας υποβιβασμού, που βρίσκονται Ζίτσα και Αχέρων Ρωμανού!

Το πρώτο μισό ήταν στείρο σε παραγωγικότητα φάσεων με τις μονές καλές στιγμές να είναι κάποια σουτ του Κοροβεσάι από την πλευρά των φιλοξενούμενων και ένα καλό σουτ του Μπαϊραμπα για την Βουνοπλαγιά.

Στην επανάληψη οι ομάδες ήταν πιο επιθετικές και οι Πετσαλιώτες που βρήκαν δίχτυα τρεις φορές κατάφεραν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Τον δρόμο άνοιξε ο Κλεισούρας που με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1. Η Φλόγα λίγο αργότερα έκανε δύο τα τέρματα της με τον Νίνη να ευστοχεί από διαγώνια θέση εντός περιοχής. Σε κείνο το σημείο ο Αλμυρός ξύπνησε και κατάφερε να μειώσει με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκρόμπασι αλλά τελικά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το ματς αφού ο Κοροβεσάι με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το τελικό 1-3 με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η Βουνοπλαγιά έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Βακάρου που είχε και μια πολύ καλή στιγμή στο παιχνίδι αλλά αστόχησε σε φάση τετ σ τετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου