Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Αρέσει η κορυφή στον Π.Α.Ο. Κόνιτσας, 3-1 με ανατροπή τους Ανάργυρους!!!




Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής ο Π.Α.Ο. Κόνιτσας στον Α Όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής και στο πρώτο δυνατό τεστ του 2ου Γύρου πήρε τη νίκη με ανατροπή επί της Δόξας Αναργύρων και σκορ 3-1!

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν ίσως το τελευταίο τους χαρτί για να προλάβουν μια εκ των δυο προνομιούχων θέσεων, που οδηγούν στη Β΄ Ερασιτεχνική και προηγήθηκαν νωρίς. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Σιάννας εκτελεί κόρνερ, κεφαλιά του Γιαννάκη στο δεύτερο δοκάρι για το 0-1. Στο 67΄ έρχεται η ισοφάριση όταν ο Γκίκας Ν. σέντραρε από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Οικονόμου και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο 75΄ατομική ενέργεια και σέντρα του Μεντή από δεξιά, προβολή του Τσάγκα μέσα στην αντίπαλη άμυνα και 2-1. Το τελικό 3-1 γράφτηκε στο 85΄ όταν ο Μπάρκας σέντραρε από δεξιά, ο Λάκκας έστρωσε στον Μήτσο Δ., ο οποίος αφού πήρε τις κόντρες, πλάσαρε εύστοχα.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες, στο 1ο ημίχρονο ένα σουτ του Κίτσιου λίγο πάνω από την εστία και σουτ του Γκικα Γ., μετά από κόρνερ του Γκίκα Β. και κεφαλιά – πάσα του Παρασκευά, διώχτηκε η μπάλα πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια πάσα- τακουνάκι του Χαλούλου στον Τσάγκα, δυνατό σουτ του δεύτερου, στο κάθετο δοκάρι η μπάλα. Τέλος πριν την ανάπααυλα κεφαλιά του Παρασκευά, από κόρνερ του Γκίκα Ν., λίγο έξω η μπάλα.

Στην επανάληψη ήρθαν όπως είπαμε τα γκολ για τους γηπεδούχους, αλλά είχαν επίσης κεφαλιά του Τέφου, που πέρασε λίγο έξω. Στο φινάλε ένα δυνατό σουτ του Λάκκα εκτός περιοχής, η μπάλα έγλυψε τη συμβολή των δοκών.

Οι Ανάργυροι πέτυχαν δυο γκολ στο 30΄ και στο 60΄, αλλά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, ένα του Σιάννα κι ένα του Μάντη. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι. Στο 88΄ οι Ανάργυροι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Σιάννας, στη συμβολή των δοκών η μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου