Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία η 3η Κοπή Πίτας του Α.Ο. Νεοχωρόπουλου – Εκλεκτοί καλεσμένοι και βραβεύσεις!!! (Videos)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Α.Ο. Νεοχωρόπουλου στο κέντρο διασκέδασης «Αλλού για Αλλού»!

Η φετινή χρονιά βρίσκει τους «γαλάζιους» στη Β΄ Ερασιτεχνική, αφού πέρυσι κέρδισαν πρωτάθλημα και άνοδο από τη χαμηλότερη κατηγορία, ενώ τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των διοικούντων του δεν σταματάνε εδώ!


Αρκετά μεγάλη η προσέλευση του κόσμου, που τίμησε το σωματείο με την παρουσία του και το βοήθησε έτσι και οικονομικά, μιας και το μαγαζί γέμισε και στη φετινή εκδήλωση. Παρών όλο το Δ.Σ. και αρκετοί ποδοσφαιριστές, αν και η μέρα ήταν εργάσιμη.

Το σωματείο τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο νυν Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο Αντιδήμαχος Έργων Γιώργο Αρλέτος, ο πρώην Δήμαρχος και τώρα επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θωμάς Μπέγκας, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Απασχόλησης Βασίλης Γοργόλης. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ. Γιάννινα και νυν τεχνικό διευθυντής της τοπικής Π.Α.Ε. Γιώργος Ντάσιος.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον εφημέριο της ενορίας του Νεοχωρόπουλο πάτερ Βασίλειο.


Στη συνέχεια έγιναν τρεις βραβεύσεις από τη διοίκηση της ομάδας. Η πρώτη προς τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργο Ντάσιο, για τη γενικότερη προσφορά του στο Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο, αλλά και για το έργο που επιτελεί στη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης μέχρι και σήμερα, από το πόστο του.


Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Αλέκος Τσαμπαλάς, πρώην παράγοντας της παλιότερης ομάδας του Νεοχωρόπουλου, που είχε συμβάλει τα μέγιστα σε εκείνη την προσπάθεια.


Τέλος βραβεύτηκε ο Χρήστος Κάντας, που ως προπονητής, ανέβασε πρωταθλήτρια την ομάδα του Νεοχωρόπουλου από τη Γ΄ στη  Ερασιτεχνική την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν.


Το λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης και εν συνεχεία ο πρώην Δήμαρχος Θώμας Μπέγκας, όπου είπαν δυο λόγια για το σωματείο και την προσπάθεια στο Ερασιτεχνικό.





Στο τέλος μίλησαν και η Γιώτα Τσαμπάλα, πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρόπουλου, καθώς και ο Δημήτρης Καλησπεράτης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρόπουλου.


Μετά την κοπή της Πίτας ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά, ενώ το φλουρί έπεσε σε φίλο της ομάδας από την περιοχή του Νεοχωρόπουλου, που βρέθηκε στην εκδήλωση και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Δράδαγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου