Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Επιστροφή Αλέξη Κώστα στους Ραφταναίους!!!






Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Η Α.Ε. Ραφταναίων ανακοινώνει την μεταγραφή-επιστροφή του 26χρονου μεσοεπιθετικού  Αλέξη Κώστα από την Α.Ε. Κραψητών-Καππαδοκών.

Έχοντας  αγωνιστεί και στην Α’ Ερασιτεχνική με την ομάδα μας τη σεζόν 2012-13 , μεταπήδησε στην Αγία Μαρίνα για να επιστρέψει στους «Λύκους» τη σεζόν 2017-18, χρονιά στην οποία ήταν βασικός πρωταγωνιστής και «παίχτης-κλειδί» στην πορεία του σωματείου, καθώς με εξαιρετικές εμφανίσεις και με κρίσιμα δικά του τέρματα η ομάδα κέρδισε την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στη Δόξα Νιφορέϊκων, με την οποία κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μεταγράφηκε στην Α.Ε. Κραψητών-Καππαδοκών χωρίς όμως να μπορέσει να συμμετέχει σε κάποιο παιχνίδι λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και εν έτη 2020 επιστρέφει μετά από απουσία 1,5χρόνου στην ομάδα μας.

Η Α.Ε. Ραφταναίων καλωσορίζει και πάλι στο ρόστερ της ένα «δικό της παιδί», εύχεται καλό υπόλοιπο σεζόν στον Άλεξ ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά την Α.Ε. Κραψητών-Καππαδοκών για την άψογη συνεργασία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου