Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Πέντε μεταγραφές και μια αποχώρηση στην Α.Ε. Πραμάντων!!!





Η ανακοίνωση της ομάδας :

"H διοίκηση της A.E. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ανακοινώνει την έλευση πέντε ποδοσφαιριστών και μια αποχώρηση για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 και για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Συγκεκριμένα: 1) Αποκτήθηκε ο Χιτζος Βασίλειος, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν και πάλι στην ομάδα μας. Τη μισή φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα της Κόντσικας, από την οποία και μεταγράφηκε ξανά σε μας. Είναι χαρά μας που και αυτός θα βοηθήσει τη φετινή προσπάθειά μας.

2) Επίσης αποκτήθηκε ο Ντεμίρης Λάμπρος από την ομάδα της Ηλιοκαλης, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα της Κατσικάς.

3) Ακόμη μεταγράφηκε στην ομάδα μας ο Κουτσογιώργος Ζήσης, ο οποίος είναι φοιτητής στην πόλη μας από την ομάδα Προμηθέας Λάρισας, της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

4) Μία ακόμη προσθήκη έγινε από την ομάδα των Μαρμάρων στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς αποκτήθηκε ο Στεφάνου Κωνσταντίνος.

5) Τέλος εκδώσαμε νέο δελτίο στον Μπούτζα Αθανάσιο, ο οποίος αγωνιζόταν στις υποδομές της ομάδας του Κουτσελιού και είναι παιδί το οποίο κατάγεται από την περιοχή μας.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς τους.

Είχαμε όμως και μια αποχώρηση του Ντόβα Κωνσταντίνου, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής κ καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου