Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση - απάντηση του Π.Α.Σ. Αγίας Μαρίνας!!!




Με αφορμή την καταγγελία-  ένσταση της Α.Ε.Μ. κατά του Ηλία Παπαρούνα η Προοδευτική Περάματος εξέδωσε χτες το βράδυ καυστική ανακοίνωση με αποδέκτη τη διοίκηση της Αγίας Μαρίνας.

Σήμερα η διοίκηση της Αγίας Μαρίνας θέλοντας να απαντήσει και διευκρινίσει κάποια πράγματα εξέδωσε σήμερα μια μακροσκελή ανακοίνωση.


Η ανακοίνωση της ομάδας :

Η διοίκηση της ομάδας Π.Α.Σ. Αγίας Μαρίνας με έκπληξη δέχτηκε την ανακοίνωση της Προοδευτικής Περάματος, όσον αφορά το λάθος τους με την παράνομη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή τους Παπαρούνα Ηλία στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος τους με τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά κι ενώ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με ποινή ακόμα μιας αγωνιστικής.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Στο παιχνίδι κυπέλλου Π.Α.Σ. Αγίας Μαρίνας-Αετός Νήσου -κι ενώ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ανήκε ακόμα στο δυναμικό της ομάδας μας- αντίκρισε κόκκινη κάρτα και η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΗΠ. τον τιμώρησε με 4 αγωνιστικές (κάτι που εδώ και πολύ καιρό είχε γίνει επισήμως γνωστό καθώς βρίσκεται αναρτημένο και στο site της Ένωσης). Τις επόμενες 3 αγωνιστικές πρωταθλήματος που ακολούθησαν, η ομάδα μας αντιμετώπισε τις ομάδες Θύελλα Ελούσας, ΠΑΣ Μετσόβου και Θύελλα Κατσικάς και δε χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, σεβόμενη και υπάκουη την απόφαση της Επιτροπής. Κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο ποδοσφαιριστής μετεγγράφηκε από την ομάδα μας στην ομάδα του Περάματος, ύστερα μάλιστα από καμία αντίρρηση της διοίκησης μας και σε ένα πλαίσιο συνεργασίας- που όπως εκ του αποτελέσματος φαίνεται στην ομάδα του Περάματος δεν αρμόζει-. Ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να εκτίσει την ποινή του για ακόμα μια αγωνιστική, κάτι που (άγνωστο γιατί) δεν έγινε από τη νέα του ομάδα. Έτσι, και μετά από την ένσταση που κατέθεσε η Α.Ε. Μικρασιατών(!!!) , οι "θιγόμενοι" κύριοι της διοίκησης της Προοδευτικής Περάματος, αποφάσισαν να καταφερθούν εναντίον μας, προς κάλυψη και πρόκλησης συμπόνιας για το δικό τους λάθος.

Κύριοι της Προοδευτικής Περάματος, η ομάδας μας ουδέποτε είχε σχέση με γεγονότα του παρασκηνίου τα οποία παρουσιάζετε, όπου επί σειρά ετών αποτελείτε εσείς οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Άλλωστε, κανένα απολύτως κέρδος δε θα έχουμε με πιθανή τιμωρία σας και αδιάψευστος μάρτυρας αποτελεί ο βαθμολογικός πίνακας. Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε, άλλες ομάδες έχουν άμεσο συμφέρον από πιθανή αφαίρεση βαθμών από την ομάδας σας. Πηγαίνετε λοιπόν να κάνετε έρευνα σε άλλες διοικήσεις (ή μήπως ρίχνετε άδεια, για να πιάσετε γεμάτα όπως λένε και στα μέρη μας;)

Επίσης, κύριοι της Προοδευτικής Περάματος, τα φύλλα αγώνων και τα ρεπορτάζ δημοσιεύονται και είναι προσιτά σε ολόκληρο το κοινό, οπότε ο οποιοσδήποτε θα καταλάβαινε το σφάλμα σας (πολλώ δε μάλλον διοικήσεις ομάδων άμεσων ανταγωνιστών σας) και δε θα περίμενε "ενημέρωση" όπως λέτε από εμάς, που όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, κανένα όφελος δε θα είχαμε από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιπλέον, όπως λέτε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε 2 μέρες πριν το συγκεκριμένο αγώνα. Αλήθεια τότε, δεν είχατε κάποια ευαισθησία να βγάλετε κάποια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση μας για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία την οποία υπέδειξε κατά την εξέλιξη της μεταγραφής. Παράλληλα, είναι κωμικοτραγικό να ζητάτε από εμάς ενημέρωση για την τιμωρία του ποδοσφαιριστή, εφόσον μάλιστα υπάρχει η σχετική απόφαση της Επιτροπής αναρτημένη και από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν είχε χρησιμοποιηθεί από την ομάδα μας στους προηγούμενους 3 αγώνες. Και στην έσχατη περίπτωση, ας δεχτούμε ότι εσείς πράγματι δε γνωρίζατε για την τιμωρία, αν και είναι ευρέως γνωστή εδώ και καιρό, γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δε σας ενημέρωσε;  Ή μήπως το γνωρίζατε και το παραβλέψατε;

Εν κατακλείδι, κύριοι της Προοδευτικής Περάματος, μέσα σε ένα πλαίσιο σεβασμού -που επίσης εκ του αποτελέσματος φαίνεται να μη σας αρμόζει- την ένσταση δεν την κατέθεσε η ομάδας μας, παρότι είχε κάθε έννομο δικαίωμα, αλλά άλλη ομάδα. Μήπως μπερδευτήκατε λοιπόν και αναφέρετε εμάς;

Όλα αυτά τα χρόνια, είναι κοινώς αποδεκτό από ολόκληρο τον ερασιτεχνικό κόσμο της πόλης μας, πως η ομάδα μας ουδέποτε έμπλεξε σε εξωαγωνιστικές διαδικασίες που αφορούν το παρασκήνιο, πέφτοντας μάλιστα θύμα από τέτοιες καταστάσεις, αφού το πλήρωσε με δύο υποβιβασμούς από την Α' Ερασιτεχνική τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και ούτε πρόκειται ποτέ να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εξωαγωνιστικά παιχνίδια.

Υ.Γ.1. Κύριοι του Περάματος, μέσα στη γενικότερη πλάνη που ζείτε διεπράξατε ακόμη ένα σφάλμα. Ο τροχός δε θα γυρίσει, έχει ήδη γυρίσει και η ηθική επικρατεί, δίνοντας και καταλογίζοντας στον καθένα ο,τι του αναλογεί.

Υ.Γ.2. Ραντεβού πλέον εντός του αγωνιστικού χώρου.

Με τιμή το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου