Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

"Φωτιά" στη γραμμή κρούσης του Αγροτικού Αστέρα με Φερούλη και Τασιούλα!!!





Ενίσχυση στην επίθεση για την ομάδα του Παρακάλαμου με δυο μεταγραφές, η μια έμπειρου παίκτη και η άλλη νεαρού, αλλά ταλαντούχου.

Στον Αγροτικό Αστέρα, λοιπόν, επιστρέφει μετά από 3 χρόνια ο 31χρονος επιθετικός Μάριος Φερούλης, ο οποίος έχει εμπειρία από αρκετές ομάδες του Ερασιτεχνικού, κυρίως στην Α΄ Ερασιτεχνική. Πρόσφατα ήταν στην Κοσμηρά, μετά από απουσία ενός έτους στο εξωτερικό για εργασία, ενώ πριν φύγει είχε φορέσει τη φανέλα της Ανατολής (2017-18) που τότε πρωταγωνιστούσε στην Α΄ Ερασιτεχνική. Παραμένει δεινός σκόρερ, μιας και έχει ήδη πετύχει 10 με την Κοσμηρά πριν ολοκληρωθεί ακόμα ο  1ος Γύρος του πρωταθλήματος.

Η άλλη μεταγραφή έρχεται από την Κ-17 του Π.Α.Σ. Γιάννινα, πάλι στο χώρο της επίθεσης. Αποκτήθηκε ο 17χρονος επιθετικός Ναπολέων Τασιούλας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην κατηγορία παίδων του Αστέρα Ιωαννίνων και τον γνωρίζει ως παίκτη ο προπονητής κ. Τάτσης.

Με αυτές τις δυο μεταγραφές η ομάδα του Παρακάλαμου ενισχύεται στη γραμμή κρούσης, όπου αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα και ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον δύσκολο 2ο Γύρο με τους στόχους να παραμένουν ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου