Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Τάκης Δούβλης : "Μετά από 14 χρόνια παράγοντας στο Ερασιτεχνικό αποφάσισα να σταματήσω"!!!


Τίτλοι τέλους σήμερα για έναν παράγοντα του Ερασιτεχνικού που για 14 χρόνια, από το 2006 μέχρι και σήμερα, ήταν ο στυλοβάτης στις ομάδες που ανέλαβε ως Γενικός Αρχηγός και είχε πολύ μεράκι για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Τάκη Δούβλη, όπου με δήλωση του παρακάτω, ανακοινώνει πως αποχωρεί από την ενεργό διοικητική δράση, όχι μόνο του Π.Α.Ο. Κρύας, αλλά και γενικά από το χώρου του Ερασιτεχνικού.

Από το 2006 έως το 2011 Γενικός Αρχηγός στον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς και από το 2011 μέχρι και σήμερα Γενικός Αρχηγό στον Π.Α.Ο. Κρύας. Στην πρώτη του χρονιά στη διοίκηση του ασπρόμαυρου δικέφαλου πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Α΄ Ερασιτεχνική, το μοναδικό που έχει κατακτήσει η ομάδα της Κρύας.

Αρκετές χαρές και λύπες με τις δυο αυτές ομάδες. Θα λείψει σίγουρα από το Ερασιτεχνικό η  φιγούρα του σαν παράγοντα, αν και όπως λέει πότε δεν θα πάψει να είναι φίλαθλος. Για το τι μελή γενέσθαι με το «ασπρόμαυρο» σωματείο θα φανεί στη Γ.Σ., στις 8 Ιουνίου 18:30. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης, η δεύτερη θα γίνει στις 10 Ιουνίου και η τελευταία στις 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον ίδιο για το τι θα γίνει με το σωματείο της Κρύας μας δήλωσε την παραίτηση του :

"Μετά από 14 συνεχόμενα χρόνια παράγοντας στο ερασιτεχνικό αποφάσισα να σταματήσω. Ο λόγος είναι  φυσικά κούρασης και έλλειψη όρεξης να συνεχίσω.

Νιώθω γεμάτος όλα αυτά τα χρόνια και κρατάω της λίγους και πολύ καλούς φίλους που έκανα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες που ήταν δίπλα μου αυτά τα χρόνια τους προπονητές που συνεργάστηκα κ τους ποδοσφαιριστές..

Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη και κουράγιο στους παράγοντες του Ερασιτεχνικού που και του χρόνου θα είναι στης ομάδες τους!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου