Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Πολύ δύσκολα θα δεχτεί την πρόταση ο Γιώργος Ντάσιος!!!



Σε σίριαλ έχει μετατραπεί τις τελευταίες μέρες η υπόθεση με τον Γενικό Αρχηγό του Π.Α.Σ. Γιάννινα και άλλοτε εμβληματικό αρχηγός εντός γηπέδου, Γιώργο Ντάσιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ισχύει η πρόταση για την αλλαγή πόστου στις υποδομές της ομάδας. Μιας και στη συγκεκριμένες θέσεις βρίσκονται ήδη κάποιοι άνθρωποι, που είναι φίλοι του και δεν θέλει να απομακρυνθούν εξαιτίας του, δεν φαίνεται διατεθειμένος να το δεχτεί . Βέβαια κάτι επίσημο θα βγει μόνο από τον ίδιο και μάλλον με μορφή ανακοίνωσης.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να γίνει και κάτι σαν μορφή συνέντευξης τύπου προς όσους δημοσιογράφους και Μέσα θέλουν να ρωτήσουν το οτιδήποτε. Αυτό γίνεται, γιατί όπως είναι  λογικό έχουν «σπάσει» τα τηλεφώνα, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να αδικήσει κανέναν παραχωρώντας μεμονωμένα συνεντεύξεις.

Αυτός είναι ο Γιώργος Ντάσιος (!!!) και προσωπική εκτίμηση του γράφοντα είναι ότι η Π.Α.Ε. κάνει ένα πολύ μεγάλο επικοινωνιακό λάθος, αν λάβουμε υπόψη τις αντιδράσεις των φιλάθλων από όταν μαθεύτηκε τι θα γίνει.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου