Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Κράψη : Ξεκίνησε ο σχεδιασμός με παραμονή Σταμούλη, Σταυρόπουλου και Καράσα!!!



Όπως στις περισσότερα σωματεία ξεκίνησε ο σχεδιασμός και στον Π.Α.Σ. Κράψης, που φέτος έχει στόχο να πάει ακόμα ψηλότερα, όπως αναφέρουν ιθύνοντες της ομάδας.

Πρώτο μέλημα ήταν η θέση του προπονητή, όπου ανανέωσε ο Βασίλης Σιαφάκας. Τώρα παίρνουν σειρά οι ανανεώσεις παικτών. Αρχικά με μια τριάδα που θεωρείται σημαντική και για την επόμενη σεζόν.

Πρώτη και βασική ανανέωση για την ομάδα είναι ο εμβληματικός αρχηγός της, Κώστας Σταμούλης, που θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στη Κράψη. Οι συστάσεις είναι περιττές, αφού είναι γνωστός από το πέρασμα του σε ομάδες του Ερασιτεχνικού, που έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν, όπως Σερβιανά, Ανατολή και Βελισσάριο. Πολύ καλή η επαφή του με τα δίχτυα κι πέρυσι, με 15 γκολ, ενώ πολλές ήταν και οι ασίστ του ως οργανωτής της επίθεσης.

Δεύτερη σημαντική ανανέωση είναι στον «άσσο», όπως και σε κάθε ομάδα η θέση του τερματοφύλακα είναι κομβική. Με το «πέταλο» στη φανέλα θα αγωνίζεται, λοιπόν, και Χρήστος Σταυρόπουλος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Βασικός συντελεστής και αυτός στις δυο τελευταίες επιτυχημένες πορείες της Κράψης, με αρκετά καλές επεμβάσεις. Γνώστος κι από το πέρασα του με τη φανέλα του Ροδοτοπίου και λίγες εμφανίσεις με αυτή της Κρανούλας.

Τέλος στους «πεταλοφόρους» μένει και ο νεαρός αμυντικογενής Σταύρος Καράσας. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστή ήταν βασικός και στην περσινή πορεία του Π.Α.Σ. Κράψης, όπου αγωνίστηκε είτε ως αμυντικό χαφ, είτε ως μπακ. Είναι προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας, μιας και πιστεύει πολύ στο ταλέντο του. Είχες ξεκινήσει από τις Ελπίδες Ιωαννίνων, μετέπειτα στις ακαδημίες της Δόξας Κρανούλας και μετά στην Προοδευτική Περάματος, πριν την Κράψη.

Οι επαφές συνεχίζονται με παίκτες που ήταν στο ρόστερ για ανανεώσεις, ενώ θα μπουν σιγά – σιγά στα σχέδια και κάποιες μεταγραφές προς ενίσχυση της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου