Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Στη Λαψίστα η έδρα της Πεντέλης!!!



Όπως είχαμε πει η ομάδα της Πεντέλης ετοίμαζε μια έκπληξη για τη φετινή έδρα της ομάδας και αυτή είναι το γήπεδο Λαψίστας!

Η τοπική Α.Ε.Λ. πέρυσι δεν κατέβηκε στα τοπικά πρωταθλήματα, κάτι που θα ισχύει και φέτος. Οι ιθύνοντες από την Πεντέλη ήρθαν σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς και συμφώνησαν να χρησιμοποιούν το γήπεδο ως έδρα.

Ένα πολύ ωραίο γήπεδο, με αποδυτήρια και κερκίδα ήταν κρίμα να είναι παρατημένο. Ο Δήμος θα αναλάβει βελτιωτικές εργασίες μέχρι τις 3 Αυγούστου και από εκεί και μετά υπεύθυνη για την φροντίδα του θα είναι η ομάδα του Π.Α.Ο Πεντέλης, κάτι που ήταν μέρος της συμφωνίας για την παραχώρηση του.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας :


"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟ Πεντέλης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες προς το Δήμο Ζίτσας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Πλιάκο και τους συνεργάτες του,όπως και την Διαχειριστική Επιτροπή χρήσης και λειτουργίας δημοτικών και κοινοτικών χώρων άθλησης -γυμναστηρίων Δήμου Ζίτσας,για τη παραχώρηση του γηπέδου της Κάτω Λαψίστας για την νέα αγωνιστική περίοδο!

 Επίσης ευχόμαστε από καρδιάς στον κ.Παναγιώτη Μαλισσόβα γρήγορη και καλή ανάρρωση!"

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου