Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Αμπελόκηποι : Σπουδαία συνεργασία με την Εταιρεία Εκπροσώπησης Ποδοσφαιριστών ROSKO!!!

 

Μια σπουδαία συνεργασία ανακοινώνει η διοίκηση του Α.Ο. Αμπελόκηποι, αρκετά πρωτοποριακή και με βάσεις για να χτιστεί κάτι πολύ καλό στο μέλλον.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων θα συνεργάζεται πλέον και επίσημα με την Εταιρεία Εκπροσώπησης Ποδοσφαιριστών ROSKO COMPANY AGENTS, ιδιοκτησία των Βασίλη Ρόβα και Γιάννη Σκοπελίτη, πρώην ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο πανελληνίως.

Η συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλα clubs τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού (κυρίως Ιταλία) με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την γνωστή σε όλους μας Πάρμα.

Σκοπός αυτής τη συνεργασίας, από πλευράς Αμπελοκήπων, είναι η εξέλιξη και ανάδειξη ταλέντων που μπορούν να αγωνιστούν σε ανώτερο επίπεδο. Ποδοσφαιριστές που είτε προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, είτε έχουν επιλέξει να αγωνιστούν στη μεγάλη ομάδα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει το κατάλληλο δίκτυο συνεργατών, όπου θα παρακολουθούν και θα αξιολογούν τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν σε υψηλότερο επίπεδο, ώστε να τους φέρει σε επαφή με γνωστά clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού.

1 σχόλιο: