Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Τασιούλας : Όλοι οι ερασιτέχνες θέλουν τον τελικό - Δύσκολο να αντιμετωπίσεις ομάδα Γ΄ Εθνικής!!! (Video)

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Π.Α.Ο. Κουτσελιού, Σπύρος Τασιούλας, μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Θύελλα Κατσικάς, όπου τόνισε και φέτος για τη συμμετοχή ομάδων που δεν αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, κατά πόσο είναι σωστό να παίζουν σε έναν ερασιτεχνικό θεσμό. Αυτό πρέπει να το δουν οι διοικούντες της Ένωσης, γιατί οι προπονήσεις και όλος ο σχεδιασμός της μιας ομάδας, είναι εντελώς διαφορετικός από την άλλη. Όλοι οι ερασιτέχνες, είπε, έχουν όνειρο την καλή πορεία στο Κύπελλο και για ότι όχι μέχρι τον τελικό.

Δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα του, μιας και είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις μια ομάδα που είναι δυο κατηγορίες πάνω. Το Κουτσελιό αποτελείται από παιδία, που κατά πλειοψηφία είναι από το χωριό, καλοί αθλητές και καλοί χαρακτήρες.

Όσον αφορά το θεσμό του πρωταθλήματος τόνισε πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Ο Όμιλος είναι δύσκολος, με ιστορικές ομάδες και δεν είναι εύκολο να κερδίζεις κάθε Κυριακή. Θέλω να ξεχάσουμε το σημερινό ματς και οι ποδοσφαιριστές μου να επικεντρωθούν σε αυτό που έρχεται το Σάββατο με το Ρωμανό.

Για τη Θύελλα Κατσικάς δήλωσε πως είναι μια ιστορική ομάδα, που τις αξίζει να είναι στη Γ΄ Εθνική, όπως και άλλες από την περιοχή των Ιωαννίνων. Έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση της Θύελλας, που μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες καταφέρνει να κατεβάσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική και ευχήθηκε καλή επιτυχία και παραμονή.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου