Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Έδειξε τα δόντια της η Κατσικά, από απειρία και ατυχία ηττήθηκε!


Με το «αριστερό» ξεκίνησε η ομάδα της Θύελλας Κατσικάς τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2 από την Αναγέννηση Άρτας στο Ενωσιακό γήπεδο.

Απέναντι σε μια σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στη φετινή Γ΄ Εθνική, η Θύελλα Κατσικάς έδειξε τα δόντια τη, αφού προηγήθηκε πολύ νωρίς. Μέχρι την ανάπαυλα οι Αρτινή ομάδα κατάφερε και έφερε το ματς «τούμπα», αλλά πιο πολύ λόγω εμπειρίας, παρά απόδοσης. Στην επανάληψη η κατοχή και οι ευκαιρίες ήταν σε μεγάλο βαθμό υπέρ των «κόκκινων», όπου ειδικά στα τελευταία λεπτά πίεζαν ασφυκτικά τον αντίπαλο. Δεν μπόρεσαν, όμως, να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και έτσι ήρθε η ήττα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ευκαιρία για την Αναγέννηση, ο Παπαρούνης σέντραρε και ο Μπότσαρης με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία. Τρία λεπτά μετά η Κατσικά έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Νάκο να βγαίνει τετ-α-τετ, έπειτα από κάθετη πάσα του Μούτσιου, αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 14΄ο σεντερ φορ της Κατσικάς δεν αστοχεί, φάουλ του Τσουμάνη, ο Πατσιούρας χάνει την έξοδο και ο Νάκος κάνει το 1-0. Στο 30΄ έρχεται η ισοφάριση για του Αρτινούς, σέντρα του Παπαρούνα, πολύ ωραία κεφαλιά του Σιδηρόπουλο για το 1-1. Στο 39΄ έρχεται η ανατροπή στο σκορ και η Αναγέννηση προηγείται με πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαρούνης, μετά από χέρι του Πάκου εντός περιοχής.

Με ευκαιρία ξεκίνησε η Άρτα και στην επανάληψη, συγκεκριμένα στο 57΄ σουτ του Μπότσαρη, μετά από κλέψιμο, αποκρούει ο Παπαιωάννου. Στο 59΄ εκτέλεση φάουλ του Τσουμάνη για την Κατσικά, λίγο έξω από την περιοχή, πολύ καλά χτυπημένο, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 65΄ ξανά απειλητική η Θύελλα, κεφαλιά – πάσα του Νάκου, πλασέ του Τσουμάνη από κοντά, μπλοκάρει ο Πατσιούρας. Συνέχιζε να πιέζει η Κατσικά, μετά από κόρνερ του Νάνου, κεφαλιά του Νάκου, απέκρουσε ο Πατσιούρας. Η Αναγέννηση στην εξέλιξη της φάσης βγήκε στην αντεπίθεση, σουτ του Παπαρούνη, άουτ η μπάλα. Στο 79΄ μπαλιά του Γούλα, για λίγο δεν προλαβαίνει ο Νάκος. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς κι αυτή για τη Θύελλα. Στο 90΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βελτσίστα, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

 

Θύελλα Κατσικάς (Κοντοδήμας) : Παπαϊωάννου, Νάνος, Ασωνίτης, Πάκος, Λισγάρας, Μούτσιος, Τσουμάνης, Φαρμάκης (Γούλας 70΄), Νάκος, Τσιαφίτσας (Βελτσίστας 83΄), Γιωτάκης (Πολυχρόνης 46΄)

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας) : Πατσιούρας, Καραγιαννίδης, Φωλίνας, Μπόκος Γ.  (Κράμπης 81΄), Παπαρούνης, Κόλινς, Παπαρούνης (Παπακίτσος Α. 81΄), Χούσος, Σιδηρόπουλος, Σκανδάλης (Σχισμένος 87΄), Μπότσαρης (Γκολάκου 63΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου