Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ούτε τώρα βαθμοί - Ήττα 0-1 από τον Βόλο


Συνεχίζει να μην παίρνει βαθμούς στην έδρα του ο Π.Α.Σ., καθώς ηττήθηκε από τον Ν.Π.Σ. Βόλος με σκορ 0-1!

Το γκολ μπήκε από το πρώτο ημίχρονο με πέναλτι, ενώ οι Θεσσαλοί είχαν και δοκάρι. Πέρα από αυτές τις δυο φάσεις δεν απείλησαν, αλλά και ο "Άγιαξ" δημιούργησε ευκαιρίες μόνο με κεφαλιές, μετά από στημένα. Ο προπονητής κ. Γιαννίκης στην επανάληψη έκανε πολλές αλλαγές, αλλά δεν κατάφερε να αντιστρέψει το εις βάρος αποτέλεσμα. Το γήπεδο μετά από συνεχόμενα παιχνίδια με βροχή, που δεν λέει να σταματήσει στην πόλη των Ιωαννίνων, είχε επιβαρυνθεί αρκετά. 

Πρώτη καλή φάση στο 10΄ για τον Π.Α.Σ., όπου ο Παμλίδης περνώντας και τον τερματοφύλακα Κλειμάν έστειλε τη μπάλα στο δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 12΄ τραγικό λάθος του Εραμούσπε που έχασε το κοντρόλ σε γύρισμα του Ελευθεριάδη, ο Μπαρτόλο έκλεψε τη μπάλα και ανατράπηκε εντός περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δουβίκας για το 0-1. Στο 18΄ φάουλ του Σάλιακα, γυριστή κεφαλιά του Κάργα, λίγο πάνω πό την εστία η μπάλα. Στο επόμενο λεπτο κι άλλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, κόρνερ του Σάλιακα, κεφαλιά του Πίρσμαν, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 35΄ σε φάση αντεπίθεσης ο Δουβίκας ξεκίνησε από το κέντρο, έφτασε απέναντι από τον Χουτεσιώτη, αλλά σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι. 

Στο 54΄ο Π.Α.Σ. χάνει κι άλλη ευκαιρία με κεφαλιά, αυτή τη φορά του Λιάσου, έπειτα από φάουλ του Σάλιακα, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία. Στο 65΄ κόρνερ του Καρτάλη και πάλι κεφαλιά ο Λιάσος, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.


Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε (46' Λιάσος), Σάλιακας (87' Νάουμετς), Σιόντης (71' Μιλιντσεάνου), Κάργας, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (46' Μπρένερ), Παμλίδης (46' Λεό), Κρίζμαν.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Τέκιο (56' Ντεντάκης), Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος (56' Περέα), Μαρτίνες (66' Κιάκος), Δουβίκας, Μπαρτόλο (78' Σάντσες).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου