Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλο διπλό ο Π.Α.Σ., 0-2 την Α.Ε.Κ.


Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" μετά από πολύ καιρό κατάφερε και πήρε τρίποντο, αλλά αυτή η νίκη γίνεται ακόμα πιο σημαντική, όταν κερδίζεις της Α.Ε.Κ. και μάλιστα στο Ο.Α.Κ.Α. με σκορ 0-2!

Η Γιαννιώτικη ομάδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο, εκτός του γκολ και των φάσεων που είχε, δεν απειλήθηκε σοβαρά από τον αντίπαλο. Στην επανάληψη ο δικέφαλος ξύπνησε, φυσικό μις και ήταν πίσω στο σκορ. Οι κιτρινόμαυροι μέχρι το 64΄ είχαν δυο δοκάρια και μι ακόμη πολύ καλή ευκαιρία. Από εκεί και μετά τα ηνία πήρε πάλι ο Π.Α.Σ.. Έχασε κι άλλες καλές ευκαιρίες, κλειδώνοντας τη νίκη στο 87΄ και πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση.


Πρώτη καλή στιγμή το ματς στο 8'  για τον Π.Α.Σ., μπαλιά του Οκονομόπουλου, αποδέκτης ο Μπένερ, κοντρόλ και σου, βγάζει σε κόρνερ ο Αθανασιάδης. Στο 20΄ ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κριζμάν σε φάση αντεπίθεσης πάσαρε τον Λέο, αυτός ξανά δίνει στον Κροάτη, αλλά ο Λέο ήταν οφσάιντ όταν πήρε την αρχική πάσα. Στο 30΄ πέναλτι από τον Ινσούα πάνω στο Παντελάκη. Την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο Κριζμάν και κάνει το 0-1. 

Η Α.Ε.Κ. μπήκε δυνατά στις αρχές της επανάληψης και στο 50΄ ο Γκαρσία εκτελεί φάουλ, ο Οικονομόπουλος με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ. Εκτελείται το κόρνερ, η μπάλα στον Μάνταλο, σουτ και η μπάλα στο συμβολή των δοκών της εστίας του Λοντίγκιν. Στο 64΄ σουτ - "κεραυνός" του Ολιβέιρα από τον άξονα, η μπάλα τραντάζει το το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Π.Α.Σ.. Στο 76΄ πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν σε φάση αντεπίθεσης ο Παμλίδης από αριστερά βγάζει πάσα στον Λέο, αυτός τετ-α-τετ με τον Αθανασιάδη, το πλασέ βρίσκει στο κεφάλι του γκολκίπερ της Α.Ε.Κ., η μπάλα πάλι στον Λέο, δεύτερο πλασέ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 82΄ σουτ του Ελευθεριάδη που καταλήγει στα δίχτυα, αλλά έχει υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ. Στο 87΄ έρχεται και το δεύτερο τέρμα το Π.Α.Σ., για να σφραγίσει αυτό το μεγάλο διπλό. Ξανά σε φάση αντεπίθεσης ο Ντομίγκεθ τροφοδότησε τον Λέο αριστερά, αυτός πέρασε Σβάρνα, σούταρε και νίκησε τον Αθανασιάδη για το τελικό 0-2.



ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ινσούα (46' Λόπες), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος (46' Ανσαριφάρντ), Σιμόες, Σιμάνσκι (75' Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (46' Μάνταλος), Ολιβέιρα, Γκαρσία (70' Αλμπάνης).

Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (77' Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Σιόντης (26' λ.τρ. Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (63' Σάλιακας), Λεό, Κρίζμαν (63' Παμλίδης).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου