Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Υπάρχει ελπίδα επανέναρξης στη Γ΄ Εθνική - Ελάχιστες στα τοπικά


Όπως σας ενημερώσαμε το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί βρίσκεται υπό διερεύνηση από τη Γ.Γ.Α και ίσως και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις αν εγκριθεί ή όχι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι υπάρχει θετικό κλίμα.

Το πρωτόκολο θα είναι ιδιαίτερα αυστηρό επιπέδου Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να αποδόσουν τα μέτρα προστασίας, τα οποία υπάρχει η εκτίμηση ότι στη Γ΄Εθνική θα είναι δυνατή η τήρηση τους. Για τα τοπικά πρωταθλήματα υπάρχει αμφιβολία αν οι εμπλεκόμενοι θα τα ακολουθήσουν πιστά.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, το οποίο αποτελεί ένα εμπόδιο υπάρχει η πεποίθηση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα ανταποκριθεί για να καλυφθούν τα έξοδα των rapid test που απαιτούνται.Δυστυχώς για τις ομάδες του τοπικού είναι πολύ δύσκολο οι Περιφέρειες ή οι Δήμοι να αναλάβουν το κόστος.

Ο χρόνος που κυλάει δεν είναι σύμμαχος, καθώς στενέυουν τα περιθώρια για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Εξελίξεις αναμένονται από σήμερα έως και την προσεχή εβδομάδα με τη Γ΄Εθνική να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επανέναρξης. Για τα τοπικά πρωταθλήματα όμως οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι πιθανότητες είναι πλέον μηδενικές.



ΠΗΓΗ : prismasport


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου