Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Έπεσε μαχόμενος στον Πειραιά


Χωρίς να αποκομίσει κάτι βαθμολογικά έφυγε από το Καραϊσκάκη ο Π.Α.Σ., αφού ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Ολυμπιακό!

Οι ερυθρόλευκοι παρά την πίεση που άσκησαν στους Ηπειρώτες, είχαν δοκάρι και ακυρωθέν γκολ, κατάφεραν στο τελευταίο λεπτο των καθυστερήσεων να πάρουν το "τρίποντο". Ο Π.Α.Σ. μπορεί να μην απείλησε επιθετικά του Πειραιώτες, αλλά προσπάθησε και άντεξε μέχρι λίγο πριν το φινάλε. 

Στο 6ο λεπτό πρώτη καλή στιγμή, σουτ του Μπρένερ από τον άξονα, η μπάλα έφυγε πάνω απο την εστία του Σα. Στο 14΄ο Μασούρας σε θέση βολής κοντά στη μικρή περιοχή, σουτάρει και προλαβαίνει με κόντρα να διώξει ο Σάλιακας σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Βαλμπουενά, καρφωτή κεφαλιά του Σισέ, ο Χουτεσιώτης εντυπωσιακά έσωσε την εστία. Στο 17΄ πολύ καλή φάση για τον Ολυμπιακό, σέντρα από δεξιά προβολή του Ελ Αραμπί προ του Χουτεσιώτη, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, μετά κι από έλεγχο στο VAr, σε ανατροπή του τερματοφύλακα του ΠΑΣ στον επιθετικό του Ολυμπιακού. Εκετελεί ο Βαλμπουενά, αλλά πέφτει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και ψηλά ο Χουτεσιώτη διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 20΄ κι άλλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, διπλή ευκαιρία του Μασούρα, σώζει πάνω στη γραμμή ο Κάργας. Περνάει μεγάλο χρονικό διάσημα χωρίς κάποια αξιόλογη φάση και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Π.Α.Σ. προσπαθεί να απειλήσει. Σουτ του Παμλίδη από τον άξονα, η μπάλα βρίσκει στην πλάτη του Σεμέδο και περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Σα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα το 53΄ οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν γκολ, που τελικά ακυρώθηκε. Σέντρα του Ντρέγκερ από δεξιά, σουτ του Μασούρα, απόκρουση του Αθανασίου, στη συνέχεια της φάσης ο Ελ Αραμπί σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σε θέση off side από τον πρώτο βοηθό. Η φάση εξετάστηκε και στο VAR, όπου φάνηκ πως όντως υπάρχει οφσάιντ. Στο 78΄κι άλλη ευκαιρία για τους γηπδούχους, ο Ελ Αραμπί πήρε την ασίστ από τον Χασάν, σχεδόν απέναντι από τον Αθανασίου πλάσαρε ελάχιστα πάνω από την εστία. Στο 93΄ έρχεται το νικητήριο γκολ για τον Ολυμπιακό, όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, ο Χασάν πήρε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό.
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίν): Σα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης (46' Καμαρά), Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Μασούρας (66' Χασάν), Ντρέκερ (72' Βρουσάι), Μπρουμά (46' Φορτούνης), Βαλμπουενά (82' Σίλβα), Ρέαμπτσιουκ, Σισέ.

Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (46' λ.τρ. Αθανασίου), Σάλιακας, Κάργας, Καρτάλης (87' Πανουργιάς), Μπρένερ (55' Ελευθεριάδης), Παμλίδης (79' Νάουμετς), Εραμούσπε, Σιόντης, Λεό, Πίρσμαν, Λιάσος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου