Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ισόπαλο αλλά χορταστικό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Ισόπαλο έληξε το πρώτο ματς Κυπέλλου για τον Π.Α.Σ. στο Ζωσιμάδες, με αντίπαλο τον Ατρόμητο και σκορ 2-2!

Οι Αθηναίοι προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ και ισάριθμες απάντησε ο Π.Α.Σ.. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο γεμάτο σε φάσεις, με τρία γκολ, δυο δοκάρια και ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο φουριόζοι, αλλά από το 30΄ και μετά οι Γιαννιώτες πήραν τα ηνία Το 1-2 ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα και ίσως ήταν ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, αλλά το γκολ της ισοφάρισης του Π.Α.Σ. σε 2-2, είναι πανέμορφο όσο αφορά τη συνεργασία και την εκτέλεση. Πριν τ φινάλε χάθηκε κι άλλη σπουδαία ευκαιρία για τον "Άγιαξ της Ηπείρου".

Πιο δυναμικά μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 5ο λεπτό σουτ του Μάτις βρίσκει στον Κάργα και περνάει για λίγο κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Περιστεριώτες είχαν δοκάρι, όταν ο Ούμπιντες εκτέλεσε φαλτσαριστά το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και χτύπησε στο απέναντι κάθετο δοκάρι. Στο 22΄ ένα φάουλ του Μουνίθ, διώχνει σε κόρνερ ο Αθανασίου. Στο επόμενο λεπτό γίνεται το 0-1, όταν ο Μουνίθ εκτελεί κόρνερ και ο Στρούγγης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο πλεχτό. Στο 26΄ σουτ του Νάτσου από τον άξονα, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 32΄ η πρώτη καλή στιγμή του Π.Α.Σ., όταν ο Λώλης από αριστερά πάσαρε στον Λέο, οι αντίπαλοι αμυντικοί έκοψαν, η μπάλα έφτασε στον Ελευθεριάδη, όπου σούταρε και έστειλε τη μπάλα λίγο κόρνερ, αφού πρώτα κόντραρε. Στο επόμενο λεπτό εκτελείτε το κόρνερ από τον Λώλη η μπάλα φτάνει στον Νάουμετς, αυτός σεντράρει από αριστερά, κεφαλιά του Παντελάκη, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε τον Ελευθεριάδη, που ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μουνίθ. Πέναλτι για τον Π.Α.Σ., το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Ελευθεριάδης και κάνει το 1-1 στο 34΄. Στο 39΄ πολύ σπουδαία ευκαιρία για τον "Άγιαξ" να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ο Ελευθεριάδης κέρδισε μια κόντρα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Μανδά, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έδιωξε με τα πόδια. Σα να μην έφτανε η χαμένη ευκαιρία, στο 44΄ γίνεται το 1-2 από τους φιλοξενούμενους. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ κεφαλιά του Γούτα το πρώτο δοκάρι, αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα.

Στο 57΄ του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρομήτος απειλεί και πάλι πρώτος, κόρνερ του Ούμπιντες, γυριστή κεφαλιά του Παντελάκη προς τα πίσω και ο Στρούγγης για λίγο δεν σκοράρει ξανά. Στο 68΄ έρχεται η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, όπου ο Καρτάλης με πάσα - λόμπα βρίσκει τον Ελευθεριάδη, αυτός με πάσα - τακουνάκι τον Λέο κι αυτός με σουτ διαμορφώνει το 2-2. Πολύ ωραίο γκολ σε συνεργασία και εκτέλεση. Στο 82΄ κι άλλη χαμένη ευκαιρία του Π.Α.Σ. να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ωραία πάσα του Καρτάλη, ο Λέο πέρασε και τον γκολκίπερ Μανδά, πλάσαρε, αλλά λίγο πριν τη γραμμή της εστίας, ο Γούτας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 92΄ τελευταία ευκαιρία του ματς για τον Π.Α.Σ., με κεφαλιά του Μιλιντσεάνου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, αλλά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Μανδάς. 

Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Αθανασίου, Παντελάκης, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46' Καρτάλης), Κάργας, Λώλης, Λιάσος (85' Γροσδάνης), Νάουμετς (69' Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (80' Μπρένερ), Λεό (85' Δούμτσης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (89' Νταβιώτης), Σάλομον, Χαρίσης (88' Οικονομίδης), Μουνίθ (72' Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (71' Τριμμάτης), Μάτιτς (79' Μανούσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου