Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα - Άρης : Δεύτερη σερί "λευκή" ισοπαλία


Δεύτερη σερί "λευκή" ισοπαλία για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, μετά το ματς στη Λάρισα, που φιλοξένησε στο Ζωσιμάδες τον Άρη Θεσσαλονίκης!

Το ματς διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης και είναι λογικό να μην περιμένει κάποιος ποιοτικό ποδόσφαιρο. Βέβαια υπήρχαν καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες, αλλά οι περισσότερες ήταν με σουτ. Σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έστειλαν τη μπάλα στο πλεχτό, αλλά το VAR έδειξε πως είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Ο Π.Α.Σ. είχε μια καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο και άλλες δυο στην επανάληψη, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο 13ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά μετά πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ.. Ο Παμλίδης σέντραρε, Σάκιτς έκοψε με το κεφάλι, η μπάλα στρώθηκε στον Ντομίνγκεθ που έπιασε το σουτ, αυτή κατέληξε στον Καρτάλη, ο τελευταίος την στέλνει δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 27΄ ωραίο σουτ του Σιόντη από το ύψος της περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 33΄ ο Άρης πετυχαίνει τέρμα, αλλά το VAR είχε διαφορετική άποψη Συγκεκριμένα ο Σίλβα σέντραρε από δεξιά, ο Χουτεσιώτης διώχνει με τις γροθιές, ο Μάνος πέφτει πάνω του, η μπάλα φτάνει στον Μαντσίνι που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως ο διαιτητής Τσαγκαράκης με τη βοήθεια του VAR ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Μάνου πάνω στον Χουτεσιώτη. Στο 40΄ απαντά ο Π.Α.Σ. με σουτ του Καρτάλη εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα.

Η επανάληψη δεν ξεκίνησε με κλασικές ευκαιρίες, αφού κάποια σουτ και φάουλ δεν απείλησαν ιδιαίτερα  τους δυο τερματοφύλακες. Φτάνουμε στο 76΄ όταν ο Καρτάλης βγάζει πολύ ωραία κάθετη πάσα τον Κριζμάν, που βγαίνει σε φάση τετ-α-τετ, αλλά τελευταία στιγμή άνοιξε πολύ το κοντρόλ του και χάθηκε η ευκαιρία. Δυο λεπτά κι άλλη σπουδαία φάση για τον "Άγιαξ", ο Λέο έκανε την παράλληλη πάσα από αριστερά, η μπάλα στον Παμλίδη, αυτός σούταρε και ο γκολκίπερ Μπουσέ απέκρουσε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 86΄ σουτ του Μαντσίνι από αριστερά, την εξωτερική πλευρά των δικτύων η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ωραίο σουτ του Παμλίδη εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. 

Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Ντομίνγκεθ (89' Λιάσος), Καρτάλης, Μπρένερ (75' Λεό), Παμλίδης (93' Πανουργίας), Κρίζμαν (90' Ελευθεριάδης).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Γκάνεα (57' Σούνγκρεν), Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (79' Γκαρσία), Σίλβα (56' Λόπεθ), Μαντσίνι, Μάνος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου