Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ε.Π.Σ.ΗΠ : Έγινε η ετήσια Γ.Σ. - Κανένα σωματείο δεν θα αποκλειστεί, για φέτος, λόγω Μητρώου (Video)


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, η Ετήσια Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της Ένωσης. Επίσης εγγράφηκαν ως νέα μέλη στην Ένωση, ο Ήφαιστος Αβγού και η Α.Ε Κρανούλας.

Μικρή η συμμετοχή από εκπρόσωπους των σωματείων. Στη Γ.Σ. κυριάρχησε το θέμα της εγγραφής των σωματείων στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ.Α.. Άλλωστε ελάχιστα είναι τα ως τώρα σωματεία που έχουν προχωρήσει στην εγγραφή, κάτι που είναι απαιτούμενο για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν.

Η απλοποίηση των διαδικασιών για την εγγραφή και η παράταση της προθεσμίας, αποτελούν αίτημα των ομάδων αλλά και της ΕΠΣΗΠ προς τους αρμόδιους φορείς, Όμως ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Κώστας Βρακάς διαβεβαίωσε ότι την ερχόμενη σεζόν κανένα σωματείο δεν θα αποκλειστεί, αλλά θα πρέπει όλα να αλλάξουν τα καταστατικά τους και να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις για να εγγραφούν στο Μητρώο γιατί οι αποκλεισμοί θα ισχύσουν λογικά από τη μεθεπόμενη σεζόν 2022-23.

Και τη νέα σεζόν θα ισχύσουν τα μειωμένα έξοδα διαιτησίας όπως και οι χορηγικές συμφωνίες για αθλητικό υλικό στις ομάδες.

Ο πρόεδρος του Π.Α.Σ Κράψης, Γιάννης Πασιάς, μίλησε για το θέμα με τους απινιδωτές στα γήπεδα και τόνισε πως πρέπει να ξέρουν να τους χρησιμοποιούν, εκτός από τους γιατρούς, παράγοντες, αλλά και οι προπονητές των ομάδων. Εξέφρασε κι έναν προβληματισμό, όσον αφορά τα Μητρώα, ότι ο υφυπουργός πάει να κάνει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε μορφή επαγγελματικού, κάτι που έχει πολλές δυσκολίες.





 







ΚΑΜΕΡΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου